Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică anunţă noi transferuri la Mioveni după ce a debutat la echipa argeşeană cu victorie: ”Sper să-l putem aduce zilele următoare!”

Dică anunţă noi transferuri la Mioveni după ce a debutat la echipa argeşeană cu victorie: ”Sper să-l putem aduce zilele următoare!”

CS Mioveni

Comentarii

Echipa CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă. A fost prima victorie a echipei CS Mioveni după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată. În continuare, ambele echipe au atacat pentru a înscrie, dar arbitrul Rareş Vidican i-a acordat doar cartonaş galben lui Budescu (Petrolul), după o intrare violentă la Sno.

Oaspeţii au cerut un penalti în minutul 80, la o cădere în careu a lui Moldoveanu după un contact cu Burnea, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru Petrolul.

La finalul meciului, Dică a oferit mai multe declaraţii. El susţine că mai aşteaptă transferuri la Mioveni.

”Sper să-l putem aduce zilele următoare!”

”O victorie mare pentru moralul băieţilor, pentru ceea ce urmează. Am început bine, am şi marcat, am avut posesie bună, nu le-am dat prea multe şane în prima repriză.

A doua repriză am jucat consistent, dar ne-am retras puţin pentru că avem acel avantaj. Şi Petrolul a schimbat sistemul, acel 4-4-1-1. Ne-am creat şi aşa câteva oportunităţi, au avut şi ei, dar per total, sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de lupta de pe teren.

Dacă am venit aici, înseamnă că cred că pot face asta, am încredere în ceea ce lucrez zi de zi, am încredere în jucătoii care erau aici şi în cei nou-veniţi, trebuie să dăm totul la fiecare meci.

Am arătat că nu suntem o echipă slabă, ci că suntem o echipă ok, care se poate bate cu celelalte. Am făcut pressing sus, am recuperat multe mingi, îmi era şi teamă că vom cădea fizic, că unii jucători au venit abia în urmă cu 5 sau 7 zile, dar am făcut un meci bun. Îmi mai doresc un jucător, sper să-l putem aduce zilele următoare. Este un fundaş stânga”, a spus Dică, la finalul meciului. 

Mioveni a obţinut prima victorie pe teren propriu din această ediţie de campionat, dar este, în continuare, ultima clasată, cu 12 puncte. Petrolul se află pe locul 7, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: mioveni-dică-superligă 

viewscnt
Articole similare