Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Bogdan Rusu despre FCSB după ce a revenit cu gol la Mioveni: ”Nu ştiu cum m-au văzut ceilalţi din jurul meu!”

Ce a spus Bogdan Rusu despre FCSB după ce a revenit cu gol la Mioveni: ”Nu ştiu cum m-au văzut ceilalţi din jurul meu!”

CS Mioveni

Comentarii

Echipa CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă. A fost prima victorie a echipei CS Mioveni după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată. În continuare, ambele echipe au atacat pentru a înscrie, dar arbitrul Rareş Vidican i-a acordat doar cartonaş galben lui Budescu (Petrolul), după o intrare violentă la Sno.

Oaspeţii au cerut un penalti în minutul 80, la o cădere în careu a lui Moldoveanu după un contact cu Burnea, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru Petrolul.

La finalul meciului, Bogdan Rusu a oferit mai multe declaraţii. El susţine că a fost o experienţă bună timpul petrecut la FCSB. 

”Nu ştiu cum m-au văzut ceilalţi din jurul meu!”

”Mă bucur că am reuşit să marchez şi să aduc 3 puncte, dar nu era important marcatorul, ci victoria. Pentru mine, a fost o perioadă bună, să zic.

Să faci pasul de la Mioveni la FCSB este extraordinar, le mulţumesc celor de acolo pentru ocazia dată, dar acum sunt la Mioveni şi trebuie să îmi fac treaba cât mai bine, vrem să ne salvăm de la retrogradare.

Puternic am fost întotdeauna, dar nu ştiu cum m-au văzut ceilalţi din jurul meu”, a spus Rusu.

Afla mai multe despre: mioveni-fcsb-bogdan rusu 

viewscnt
Articole similare