Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi l-a transferat pe înlocuitorul lui Gabi Torje la Farul! Cosmescu şi Panduru, neimpresionaţi: ”Avea unul bun şi unul slab, ăsta e ăla mai slăbuţ” | EXCLUSIV

Gică Hagi l-a transferat pe înlocuitorul lui Gabi Torje la Farul! Cosmescu şi Panduru, neimpresionaţi: ”Avea unul bun şi unul slab, ăsta e ăla mai slăbuţ” | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Pentru a îl înlocui pe Gabi Torje (33 de ani), care a plecat în Turcia, tentat cu un salariu uriaş, Gică Hagi l-a adus la Ovidiu pe Mateus Criciuma (24 de ani), care tocmai fusese lăsat liber de contract de FC Botoşani.

După aventura ratată de la Dinamo din ultima stagiune, Gabi Torje a primit o şansă nesperată din partea lui Gică Hagi, care l-a salvat de la retrogradare şi l-a adus în lupta la titlu.

Deşi nu se număra printre titulari, Torje a dat randament aproape de fiecare dată când ”Regele” s-a bazat pe el, astfel că a fost surprinzător când jucătorul a luat decizia de a pleca după doar jumătate de sezon.

”Avea unul bun şi unul slab, ăsta e ăla mai slăbuţ”

Totuşi, când a fost dezvăluit cât urmează să câştige fostul ”tricolor” în Turcia, alegerea sa a devenit mai uşor de înţeles, iar Farul nu a pierdut timpul şi i-a adus din timp un înlocuitor.

Mateus a părăsit nordul ţării pentru sud, după ce a plecat de la FC Botoşani şi a semnat cu liderul la zi din Superligă, pe o perioadă de două sezoane şi jumătate.

Valeriu Iftime îşi pierduse răbdarea cu fotbalistul brazilian, astfel că a fost dispus să renunţe la acesta liber de contract, iar Gică Hagi a profitat.

Mutarea realizată de ”Rege” a ridicat semne de întrebare în studioul Orange Sport, iar Bogdan Cosmescu a recunoscut că transferul i se pare modest, punctând că fostul coechipier al lui Mateus, Jaja, era un fotbalist superior.

Cosmescu şi Panduru, neimpresionaţi de transferul lui Mateus la Farul

Dacă lui Panduru nu i-au spus multe mutările rezolvate de Farul, fostul ”tricolor” a înţeles motivele lui Hagi din spatele aducerii lui Mateus la Ovidiu.

Botoşani a avut doi brazilieni, unul bun şi unul slab. Pe ăla bun, Jaja, l-a pierdut. Ăsta era ăla mai slăbuţ. Amândoi de vârsta asta, amândoi mai jucăuşi, dar mai marcator era Jaja”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Baravykas... nu ştiu (n.r. din ce film e transferul său). Mateus... clar că lui (n.r. lui Hagi) îi plac jucătorii ăştia, care arată că au o oarecare tehnică, şi încearcă cu ei. Probabil că în locul lui Torje (n.r. a venit), da”, a adăugat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: mateus 

viewscnt
Articole similare