Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presimţirea lui Valeriu Iftime înainte de meciul contra celor de la Chindia Târgovişte: ”Ştiam că va gafa!” EXCLUSIV

Presimţirea lui Valeriu Iftime înainte de meciul contra celor de la Chindia Târgovişte: ”Ştiam că va gafa!” EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe Chindia Târgovişte, scor 3-2 (3-1), într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. A fost meciul de debut pentru Mihai Teja pe banca tehnica a moldovenilor.

FC Botoşani a deschis scorul prin Mailat, din penalti, în minutul 3, iar Chindia a egalat zece minute mai târziu, prin Andrei Şerban, din pasa lui Neguţ. FC Botoşani a trecut din nou în avantaj în minutul 29, prin Eduard Florescu, iar în minutul 31, moldovenii au înscris al treilea lor gol, Mailat reuşind dubla.

Chindia a replicat imediat după pauză, în minutul 48, când Mihaiu a redus din diferenţă cu un voleu din careu. În minutul 62 Chindia a rămas în zece după eliminarea lui Căpuşă pentru un fault la Mateus, jucătorul târgoviştean primind direct cartonaşul roşu.

Şase minute mai târziu Mateus a echilibrat balanţa – a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Până la final nu s-a mai înscris şi meciul s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoşani, scor 3-2 în faţa formaţiei Chindia Târgovişte. La finalul meciului, Mihai Teja, noul antrenor al lui FC Botoşani, nu a fost mulţumit, chiar dacă echipa lui s-a impus. El spune că e nevoie de mai multă pregătire. 

Valeriu Iftime a declarat după meci că era sigur că Mateus va gafa. El spune că fotbalistul are o dorinţă nebună de a impresiona. 

”Ştiam că va gafa!”

”Şi în atac trebuia schimbat. Ştiam că Mateus va gafa, pentru că el are o dorinţă nebună de a arăta că e fotbalist, de a juca bine şi de a avea o ofertă bună, câteodată exagerează. Tot ce a făcut bun a stricat prin eliminarea aia. Asta este. Din păcate, nu îl avem în deplasare, dar asta e”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: botoşani-iftime-chindia-mateus 

viewscnt
Articole similare