Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova va continua să sufere în campionat? Ce s-a observat la primul meci al lui Eugen Neagoe: "Asta e problema. Situaţia e venită de nicăieri" | EXCLUSIV

Universitatea Craiova va continua să sufere în campionat? Ce s-a observat la primul meci al lui Eugen Neagoe: "Asta e problema. Situaţia e venită de nicăieri" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că situaţia neprevăzută a lui Eugen Neagoe afectează Universitatea Craiova. Echipa de pe "Ion Oblemenco" a început rău în campionat, în 2023.

Basarab Panduru, despre problema lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

FC Botoşani a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia CS Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci al etapei a 22-a din Superligă. Eugen Neagoe a debutat cu o înfrângere pe banca echipei craiovene. Gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 35, când Mailat a înscris la o minge respinsă de Roguljic.

Totuşi, noul antrenor al oltenilor nu a fost pe bancă, pentru că este în litigiu cu U Cluj, clubul care nu i-a acceptat rezilierea contractului cerută de Neagoe, pentru a pleca la clubul său de suflet, în această iarnă. 

În ultimele ore, o serie de acuzaţii între U Cluj şi Universitatea Craiova au apărut în spaţiul public. Cele două cluburi se acuză, iar Emil Boc a fost prins în centrul poziţiilor oficiale luate. 

Situaţia, care se va judeca la comisii, o afectează direct pe Universitatea Craiova, dar pe teren. 

Basarab Panduru consideră că absenţa lui Eugen Neagoe va cântări greu în rezultatele echipei, până când situaţia se va limpezi. 

"Asta e problema. Eu am mare încredere în el, doar că situaţia asta e venită de nicăieri. Nu credea nimeni că nu termină contractul cu U Cluj şi nu stă pe bancă la Craiova. Asta e o probelmă, că nu stă pe bancă. Una e când zici tu şi alta e când zice altul. Tot antrenorul principal ştie ce să zică", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

FC Botoşani a acumulat 24 de puncte şi este pe locul 10, în timp ce CS Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: basarab pandurufc botosani universitatea craiovaeugen neagoeeugen neagoe u cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare