Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Constatin Budescu după ce l-a faultat dur pe Sno de la CS Mioveni: ”Se putea da şi penalty pentru noi!”

Ce a spus Constatin Budescu după ce l-a faultat dur pe Sno de la CS Mioveni: ”Se putea da şi penalty pentru noi!”

Petrolul

Comentarii

Echipa CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă. A fost prima victorie a echipei CS Mioveni după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată. În continuare, ambele echipe au atacat pentru a înscrie, dar arbitrul Rareş Vidican i-a acordat doar cartonaş galben lui Budescu (Petrolul), după o intrare violentă la Sno.

Oaspeţii au cerut un penalti în minutul 80, la o cădere în careu a lui Moldoveanu după un contact cu Burnea, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru Petrolul.

La finalul meciului, Budescu a fost întrebat dacă ar fi meritat cartonaşul roşu după ce a intrat dur asupra lui Shaquill Sno. 

”Se putea da şi penalty pentru noi!”

”Am făcut un meci prost. Am avut câteva ocazii, dar nu cred că meritam mai mult. Am început destul de prost, am încercat să egalăm. E schimbată. Chiar dacă sunt pe ultimul loc, de ce ne-a fost frică, nu am scăpat.

Au fost mai agresivi, în rest nu ne-au suprins. Ăsta e fotbalul. Din păcate, am pierdut. Se putea da şi roşu. Nu am fost pe genunchiul lui cu o forţă foarte mare, dar am avut piciorul ridicat şi, din păcate, l-am atins. Se putea da şi roşu, dar se putea da şi penalty pentru noi. Este echitabil.

Diferenţa de puncte este mică, dacă mai prindem două meciuri din astea, ne mutăm în cealaltă parte.

S-a vorbit foarte mult despre situaţia financiară, nu vreau să mai vorbesc şi eu. Sper să se rezolve. Suporterii sunt aproape de noi, dar trebuie să ne ajutăm şi noi prin rezultate”, a declarat Constantin Budescu la finalul partidei.

Afla mai multe despre: petrolul-mioveni-sno-budescu 

viewscnt
Articole similare