adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti s-a calificat matematic în sferturile Ligii Campionilor, cu trei meciuri înainte de finalul grupei B! Ce s-a întâmplat între adversare

CSM Bucureşti s-a calificat matematic în sferturile Ligii Campionilor, cu trei meciuri înainte de finalul grupei B! Ce s-a întâmplat între adversare

Handbal

Comentarii

Vicecampioana CSM Bucureşti are asigurată calificarea în sferturile Ligii Campionilor, după ce echipa Odense Handbold (locul 3 în grupa A) a fost învinsă, sâmbătă, de Vipers, deţinătoarea trofeului. CSM Bucureşti este pe locul 2, iar primele două clasate obţin biletele spre sferturi.

Odense, principala urmăritoare a CSM în clasament, a pierdut pe teren propriu cu Vipers, cu 24-34, şi rămâne astfel pe locul 3, cu 14 puncte şi două meciuri rămase de jucat.

CSM Bucureşti, cu 19 puncte şi pe locul 2, mai are trei meciuri în grupa A, primul chiar duminică, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim.

În următoarele două partide, CSM mai joacă acasă, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie). Dar, indiferent de rezultatele acestor partide, CSM Bucureşti nu mai poate pierde locul 2 şi se califică în sferturile de finală.

Vipers, cu 19 puncte, este lider temporar şi mai are două partide în grupă.

Echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat cu cele de pe aceleaşi poziţii în grupa B, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi.

viewscnt
Articole similare