Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Lazăr, desfiinţat de Panduru după ce a aruncat către Ovidiu Burcă cu două perechi de chiloţi: ”Azi s-a încheiat cariera lui de jucător profesionist” / Vochin cere sancţiuni: ”Cum să faci aşa ceva?!” | EXCLUSIV

Vali Lazăr, desfiinţat de Panduru după ce a aruncat către Ovidiu Burcă cu două perechi de chiloţi: ”Azi s-a încheiat cariera lui de jucător profesionist” / Vochin cere sancţiuni: ”Cum să faci aşa ceva?!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat în primul amicalul a anului, împotriva echipei Păuleşti, scor 0-0.

Vali Lazăr, desfiinţat după ce a aruncat către Ovidiu Burcă cu două perechi de chiloţi: ”Azi s-a încheiat cariera lui de jucător profesionist” / ”Cum să faci aşa ceva?!” | EXCLUSIV 

Egalitate în primul meci amical al anului. Dinamo a terminat la egalitate partida cu Păuleşti, scor 0-0. 

Vali Lazăr a plecat cu scandal de la Dinamo. Jucătorul nu l-a uitat pe Ovidiu Burcă, fostul său antrenor, cu care a avut un conflict pe vremea când juca în tricoul lui Dinamo.

Azi, Lazăr s-a răzbunat. În prima repriză, fotbalistul a scos de la jambiere două perechi de chiloţi, roz şi mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă.

"Luaţi! Să-i daţi lui Mister în cantonament!", a strigat Vali Lazăr către banca lui Dinamo, după gestul făcut!

Basarab Panduru şi Andrei Vochin l-a criticat dur pe Vali Lazăr pentru gestul făcut azi. 

”Eu am mai văzut din ăstea. Da, la sintetic, la bere, se fac fel de fel de glume, dar în cadrul fotbalului amator. Regulamentul e acelaşi pentru meciurile amicale. Scrii în foaie şi ajunge la comisie. Azi s-a încheiat cariera unui jucător profesionist. Nu cred că mai poate exista un club sau jucător care vrea să lucreze cu un astfel de jucător”, a declarat Vochin la Orange Sport. 

”Ăsta de la Păuleşti ce să zică? Dacă-l dă afară, îi dă şi lui cu chiloţii în cap”

”Trebuie să se ia măsuri. Nu comentez aşa ceva, după ce am văzut ce a făcut. Nu comentez, nu poţi să vii să comentezi după ce a făcut. Nu am cum să comentez. Ăsta de la Păuleşti ce să zică? Dacă-l dă afară, îi dă şi lui cu chiloţii în cap. Nu e posibil aşa ceva!”, a răbufnit Panduru. 

VIDEO | Scene neverosimile! Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloţi spre banca lui Dinamo: ”Să-i daţi lui Mister în cantonament!”

Afla mai multe despre: dinamovali lazar 

viewscnt
Articole similare