Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene neverosimile! Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloţi spre banca lui Dinamo: ”Să-i daţi lui Mister în cantonament!”

VIDEO | Scene neverosimile! Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloţi spre banca lui Dinamo: ”Să-i daţi lui Mister în cantonament!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat în primul amicalul a anului, împotriva echipei Păuleşti, scor 0-0.

VIDEO | Scene neverosimile! Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloţi spre banca lui Dinamo: ”Să-i daţi lui Mister în cantonament!”

Egalitate în primul meci amical al anului. Dinamo a terminat la egalitate partida cu Păuleşti, scor 0-0. 

Vali Lazăr a plecat cu scandal de la Dinamo. Jucătorul nu l-a uitat pe Ovidiu Burcă, fostul său antrenor, cu care a avut un conflict pe vremea când juca în tricoul lui Dinamo.

Azi, Lazăr s-a răzbunat. În prima repriză, fotbalistul a scos de la jambiere două perechi de chiloţi, roz şi mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă.

"Luaţi! Să-i daţi lui Mister în cantonament!", a strigat Vali Lazăr către banca lui Dinamo, după gestul făcut!

VIDEO:

Ce a spus Lazăr după meci la adresa lui Burcă:

"A reuşit (n.r. Ovidiu Burcă) să dea liderii vestiarului afară. Nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, n-a avut curaj să-i privească în ochi pe cei 5. Se băga prin căsuţă, pe acolo, pe la Săftica. Sunt mai multe lucruri la mijloc. Băieţii şi oamenii din jurul lui Dinamo ştiu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, ştiam de o lună că va face asta (n.r. că îl va da afară). Are impresia că e Dumnezeu pe pământ şi îi tratează aşa pe ceilalţi care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off...îi dai afară şi numai jucătorii sunt de vină. Domnul psiholog nu e de vină, că are nişte cărţi în faţa altora. Nu e aşa, hai să n-o mai dăm aşa.", a declarat Valentin Lazăr.

"Foarte mare grevă a fost la Dinamo. Au întrebat şi ei despre bani, de 2-3-4 săptămâni, cu activităţi pe zoom, cu toată lumea. Domnii din imagine au spus că se rezolvă, de Sărbători, de Crăciun, de Paşte, se rezovlă.

Şi când au venit băieţii la antrenament, au întrebat şi ei dacă vine cineva în faţa lor să le explice. Şi omul a plecat şi apoi s-a dus pe la conducere, că nu poate să lucreze cu acei jucători. Asta e atitudine de mare-mare antrenor, părerea mea, un fel de Del Bosque în România.", a mai afirmat Vali Lazăr.

Dinamo în prima repriză: 

  • Dujmovic - Moura, Giafer, Patriche, Şerban - Delciu, Larrucea, Iglesias, Borcea, Florescu - Ţîră. 

Dinamo în a doua repriză: 

  • Oncescu - Ionescu, Bena, Demici, Amzăr - I. Roşu, Al. Irimia, N. Roşu - Bani, Pop, Ghezali.

Miercuri, 25 ianuarie, dinamoviştii vor disputa un nou amical, împotriva echipei CSO Plopeni. Ora şi locul disputării meciului vor fi comunicate ulterior.

”Lucrurile puteau fi gestionate puţin altfel”. Răzvan Zăvăleanu a venit cu lămuriri după scandalul grevei de la Dinamo

 

Afla mai multe despre: dinamovali lazarovidiu burca 

viewscnt
Articole similare