Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lucrurile puteau fi gestionate puţin altfel”. Răzvan Zăvăleanu a venit cu lămuriri după scandalul grevei de la Dinamo

”Lucrurile puteau fi gestionate puţin altfel”. Răzvan Zăvăleanu a venit cu lămuriri după scandalul grevei de la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat în primul amicalul a anului, împotriva echipei Păuleşti, scor 0-0.

”Lucrurile puteau fi gestionate puţin altfel”. Răzvan Zăvăleanu a venit cu lămuriri după scandalul grevei de la Dinamo

Egalitate în primul meci amical al anului. Dinamo a terminat la egalitate partida cu Păuleşti, scor 0-0. 

Dinamo în prima repriză: 

  • Dujmovic - Moura, Giafer, Patriche, Şerban - Delciu, Larrucea, Iglesias, Borcea, Florescu - Ţîră. 

Dinamo în a doua repriză: 

  • Oncescu - Ionescu, Bena, Demici, Amzăr - I. Roşu, Al. Irimia, N. Roşu - Bani, Pop, Ghezali.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre partida amicală de azi, dar şi despre atmosfera din vestiarul lui Dinamo.

”Toate lucrurile neplăcute au încetat, s-au resetat şi de acum nu ne mai ocupăm decât de muncă. (n.r. banii vin?) Mai devreme sau mai târziu trebuie să vină, cert este că noi facem eforturi în acest sens. După cum bine ştiţi s-a achitat un salariu, urmează să intre banii pentru Sorescu şi atunci să venim cât mai aproape de zi. 

Am mai avut discuţii telefonice cu ei. Am mai încercat să mă lămuresc şi eu cu ce s-a întâmplat. Cred că lucrurile puteau fi gestionate puţin altfel, dar din nefericire aşa a fost. Acum nu mai putem da timpul înapoi, dar sper ca fiecare să tragă învăţămintele care trebuiau trase. 

(n.r. Burcă) Acum nu suntem chiar în comunism să le interzicem oamenilor să vobească. Dacă consideră că au ceva de spus, mi se pare în regulă să îşi spună punctul de vedere. Nu cred că trebuie blamat pentru treaba asta, are o opinie, şi-o exprimă, eu nu ştiu de ce a fost aşa criticat. Şi dacă aş şti ce s-a întâmplat în vestiar, m-aş abţine să vorbesc pentru că mi se pare normal să respectăm intimitatea vestiarului”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Miercuri, 25 ianuarie, dinamoviştii vor disputa un nou amical, împotriva echipei CSO Plopeni. Ora şi locul disputării meciului vor fi comunicate ulterior.

”Şi ce dacă a fost la Dinamo?”. Pentru Şumudică nu contează unde a evoluat Sorescu înainte de a ajunge la FCSB. ”Alţii au jucat la toate echipele din Bucureşti”

Afla mai multe despre: dinamorazvan zavaleanu 

viewscnt
Articole similare