Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, savuros în direct la Orange Sport când a venit vorba de Budescu: ”E nebunie mondială. În negru îi stă foarte bine!” | EXCLUSIV

Panduru, savuros în direct la Orange Sport când a venit vorba de Budescu: ”E nebunie mondială. În negru îi stă foarte bine!” | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Basarab Panduru a fost prezent în studiolul Orange Sport după partida dintre CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti.

Echipa CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă. A fost prima victorie a echipei CS Mioveni după patru luni şi jumătate.

Budescu s-a făcut remarcat în partidă după ce a intrat foarte dur Shaquill Sno. Pentru gestul neregulamentar, fostul mijlocaş de la FCSB nu a fost sancţionat cu cartonaşul roşu. 

Budescu este un jucător cunoscut pentru faptul că vine cu kilograme în plus la echipa unde joacă, mai ales după o pauză competiţională. 

Panduru a fost savuros când a văzut imagini cu Budescu. Expertul Orange Sport a glumit pe seama jucătorului şi a spus că îi stă foarte bine în negru. 

”Budi e nebunie mondială (n.r. râde). În negru îi stă foarte bine, după a inceput foarte bine. A zis că au jucat foarte prost. Cine: el? Sau echipa? Că nu ştiam. I-a venit manuşă in prima etapă negrul ăsta”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

CS Mioveni a reuşit prima victorie în campionat, după mai bine de patru luni: 1-0 cu Petrolul

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată. În continuare, ambele echipe au atacat pentru a înscrie, dar

arbitrul Rareş Vidican i-a acordat doar cartonaş galben lui Budescu (Petrolul), după o intrare violentă la Sno. Oaspeţii au cerut un penalti în minutul 80, la o cădere în careu a lui Moldoveanu după un contact cu Burnea, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru Petrolul.

Mioveni a obţinut prima victorie pe teren propriu din această ediţie de campionat, dar este, în continuare, ultima clasată, cu 12 puncte. Petrolul se află pe locul 7, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolul-panduru-budescu 

viewscnt
Articole similare