Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment rar! Antrenorii din Superligă puşi la punct de Dan Petrescu: "Se fac tot felul de scheme. Doar în România se întâmplă"

Moment rar! Antrenorii din Superligă puşi la punct de Dan Petrescu: "Se fac tot felul de scheme. Doar în România se întâmplă"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a implicat în unul dintre cele mai controversate subiecte din fotbalul românesc. Fără să-i numească, i-a pus la punct pe antrenorii fără licenţă din Superligă.

Dan Petrescu, ferm: "Dacă nu ai licenţă, cum vrei să antrenezi?!"

Se anunţă noi suspendări pentru antrenorii care conduc echipe în fotbalul românesc fără a avea licenţă sau carnet de antrenor. 

Marius Croitoru şi Mihai Pintilii sunt cazurile celebre, iar cei doi au stârnit reacţii diverse, pentru că decis pe banca tehnică de la FC Argeş, respectiv FCSB. 

Deşi nu a oferit nume, Dan Petrescu şi-a expus părerea şi a susţinut că normal ar fi ca un antrenor principal să respecte toate regulile pentru a conduce o echipă. 

„Pe toată planeta asta, toţi antrenorii au şcoală de antrenori. Mi se pare corect să ai licenţă dacă vrei să antrenezi. Nu cred că există în lume aşa ceva, să antrenezi fără să ai licenţă. Pe unde am fost si eu, toţi aveau licenţe. 

Dacă nu ai licenţă, cum vrei să antrenezi?! Acum, felul cum se ajunge la obţinerea licenţei nu mai e problema mea. În opinia mea, trebuie să ai licenţă. Numai în România se poate întâmpla asta. Spuneţi-mi o altă ţară unde se mai întâmplă asta, cei fără licenţă să stea pe bancă. 

Dacă ai licenţă, stai. Dacă nu ai, nu stai. Se fac tot felul de scheme, mi se pare incredibil. Sunt atâţia antrenori cu licenţă care nu antrenează şi stau acasă, iar cei care nu au antrenează. Nu e corect şi normal. 

Hai să intrăm în normalitate, să antreneze doar cei cu licenţă”, a declarat Dan Petrescu

  • Luni, de la 20:00, CFR Cluj joacă în deplasare cu Farul Constanţa, în Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare