Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali mai dă afară un singur fotbalist de la FCSB, deşi era "cel mai bun". Stadiul rezilierii contractului

Becali mai dă afară un singur fotbalist de la FCSB, deşi era "cel mai bun". Stadiul rezilierii contractului

FCSB

Comentarii

FCSB aproape că "i-a curăţat" pe aproape toţi fotbaliştii pe care nu se mai bazează pentru restul sezonului. După nouă plecări de la echipa antrenată de Mihai Pintilii, un singur fotbalist mai trebuie să-şi rezilieze contractul.

Un singur fotbalist mai pleacă de la FCSB, deşi a fost recomandat drept "cel mai bun"

Înainte de cantonamentul din Antalya, Mihai Stoica a înaintat o listă cu fotbaliştii pe care FCSB nu se mai bazează. Ei ar fi putut rămâne la echipă, dar nu ar mai fi prins lotul şi doar li s-ar fi asigurat condiţii de antrenament. 

În timp ce Perianu, Ducan, Musi şi Ianis Stoica au fost împrumutaţi, Dumiter, Boboc, Dulca, Rusu şi Florin Achim şi-au reziliat contractul. 

Astfel, pe listă a rămas doar Rachid Bouhenna, fostul căpitan de la Sepsi şi cel despre care Mario Camora a spus că e "cel mai bun fundaş central de la CFR". Algerianul a jucat doar nouă meciuri la FCSB, dar greşelile comise pe faza defensivă l-au făcut pe Gigi Becali să vrea să scape de el. 

Fundaşul central încă are contract cu FCSB până în vară şi nu doreşte să renunţe uşor la el. Conform Spotmedia.ro, Rachid Bouhenna îşi cere salariile până la finalul sezonului, pentru a rezilia înţelegerea. 

Probabil, fundaşul central nu a găsit o altă echipă care să-i ofere termeni convenabili şi a ales să-şi joace ultima carte cu FCSB, care nu a fost de acord cu cerinţa fotbalistului. 

De altfel, Rachid Bouhenna a explicat de ce nu este atât de uşor să-şi rezilieze contractul cu FCSB, chiar dacă nu mai este dorit la echipă. 

Informaţia venită pe ruta Mario Camora - Florin Tănase - Mihai Stoica: "Bouhenna, cel mai bun fundaş central de la CFR"

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a dorit pe Rachid Bouhenna când acesta evolua pentru Sepsi, dar pasul decisiv a fost făcut abia în această vară. Florin Tănase i-a dezvăluit lui MM o părere aflată de la Mario Camora, despre fundaşul central algerian. 

"Am spus aşa: ”Gigi, m-a sunat Tase...” Era la echipa naţională, Florin Tănase, fostul nostru golgheter şi căpitan de echipă şi-mi zice aşa: ”Mi-a zis Camora că-i cel mai bun fundaş central de la CFR, dar lui Petrescu nu-i plac ăştia care ies cu mingea la picior, el vrea să joci simplu şi nu ştiu ce”.

Şi eu am dat copy-paste şi i-am spus lui Gigi: ”Uite ce zice Tase, că i-a zis Camora...” Şi aşa a ajuns... ”(n.r. Gigi Becali) Bine, mă, hai să-l luăm! Băi, e gratis? Da. Hai, mă, să-l luăm, care e problema?””, a povestit Mihai Stoica la Orange Sport.

  • FCSB joacă duminică în deplasare contra lui Hermannstadt, de la 20:45, în Superliga, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: rachid bouhennafcsbgigi becalitransferuri fcsbplecari fotbalisti fcsbmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare