Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Gigi Becali a găsit cui să vândă echipa: ”Este adevărat, am discutat”. Câţi bani cere patronul FCSB

ALERTĂ! Gigi Becali a găsit cui să vândă echipa: ”Este adevărat, am discutat”. Câţi bani cere patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Marian Costea a negociat cu Gigi Becali cedarea vânzarea clubului Unirea Constanţa, la care patronul FCSB vrea să renunţe.

Unirea Constanţa, echipa care i-a luat locul Farului în Liga 2, după fuziunea cu Viitorul, a ajuns satelitul FCSB-ului.

Clubul a fost atunci preluat de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali şi a fost folosit drept echipă satelit pentru FCSB. Între timp, Gigi Becali a anunţat că vrea să scape de Unirea Constanţa.

Gigi Becali a negociat cu Marian Costea vânzarea echipei Unirea Constanţa

Unirea Constanţa a fost ţinută în viaţă prin de Vasile Geambazi, care a trimis aici jucătorii de perspectivă din academia FCSB-ului.

În plus, Unirea Constanţa s-a folosit într-o perioadă de baza de pregătire deţinută de FCSB în Berceni şi a purtat fostul echipament al echipei de seniori a vicecampioanei României.

În plus, salariile jucătorilor au fost suportate de Gigi Becali. Omul de afaceri din Pipera este însă decis să renunţe la satelitul FCSB-ului. Şi pare că a găsit un cumpărător.

Potrivit ProSport, afacerea a fost intermediată de Marian Costea, conducător la Astra Giurgiu, cel care susţine că un grup de oameni de afaceri vrea să cumpere clubul Unirea Constanţa:

”Este adevărat. Am discutat cu domnul Becali. Dar vreau să scrieţi că eu am avut mandat să discut doar ca intermediar, deoarece eu am reprezentat nişte investitori, cei care doresc să se implice la această echipă.

Oamenii pe care eu îi reprezint au încredere în lotul actual, în tinerii fotbalişti români, dar vor mai aduce şi ei nişte jucători mai de valoare. Însă, dânşii au şi o condiţie pentru ca tranzacţia să se finalizeze”, a declarat Marian Costea pentru ProSport.

Gigi Becali vrea 200.000 de euro. Investitorii pun condiţii

Gigi Becali vrea să obţină în jur de 200.000 de euro pentru vânzarea Unirii Constanţa, o sumă pe care investitorii interesaţi ar fi acceptat-o, dar cu nişte condiţii.

Marian Costea susţine că aceştia au fost de acord să achite această sumă, dar numai dacă Gigi Becali cedează la Unirea Constanţa jucătorii care au fost împrumutaţi aici de FCSB.

”Doresc ca jucătorii de la FCSB, cei care sunt acum la Unirea Constanţa să rămână pe loc la echipă.

Dacă FCSB-ul îi va lua înapoi, atunci cei pe care eu îi reprezint nu mai sunt interesaţi să bată palma cu domnul Becali.

Oricum societatea are şi nişte datorii. Cei pe care eu îi reprezint doresc să facă un lot competitiv, iar obiectivul este salvarea de la retrogradare”, a mai spus Marian Costea.

Afla mai multe despre: unirea constanta 

viewscnt
Articole similare