Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, uluit de un transfer făcut în Liga 1: ”Mă lasă mut!”. Panduru: ”Crezi că-l face jucător de naţională?”

Bogdan Cosmescu, uluit de un transfer făcut în Liga 1: ”Mă lasă mut!”. Panduru: ”Crezi că-l face jucător de naţională?”

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu spune că a rămas foarte mirat de un transfer făcut de o echipă din Liga 1 care se bate la titlu.

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare fereastră de transferuri, Dan Petrescu a făcut mai multe modificări la nivelul lotului.

Printre jucătorii transferaţi de campioana României a fost şi Andrei Peteleu, fundaş dreapta de meserie, care a mai jucat la CFR Cluj.

Bogdan Cosmescu a fost surprins de transferul lui Peteleu la CFR: ”N-a jucat niciodată nimic”

În această iarnă, CFR Cluj s-a despărţit de 3 jucători: Betancor, Muanza şi Gomes. Pe de altă parte, campioana României a transferat 4 jucători: Maglica, Ţîru, Krasniqi şi Peteleu.

Ultimul l-a surprins pe Bogdan Cosmescu, cel care n-are o părere foarte bună despre calităţile fundaşului în vârstă de 30 de ani.

Însă comentatorul Orange Sport recunoaşte că este foarte posibil să se înşele în privinţa lui Peteleu la CFR Cluj, aşa cum recunoaşte că a făcut-o şi cu Bordeianu, când s-a transferat de la FC Botoşani la echipa din Gruia.

Silviu Tudor Samuilă susţine însă că Andrei Peteleu este genul de jucător foarte implicat la antrenamente, un detaliu foarte important pentru Dan Petrescu:

Bogdan Cosmescu: Peteleu pe mine mă uluieşte. Prezenţa lui Petelu mă lasă mut.
Basarab Panduru: Pe mine m-a lăsat de acum vreo două săptămâni.
Cosmescu: Pe de altă parte, eu am fost convins că nici Bordeianu nu are ce căuta la CFR Cluj atunci când venea... Deci era cel mai slab de la Botoşani, nu ştia nimic.
Silviu Tudor Samuilă: Hai, mă, că nu era cel mai slab.
Cosmescu: Cel mai slab, pe cuvântul meu. Nu ştia nimic. Dar Dan Petrescu a ştiut cum să-l folosească, astfel încât, fără să ştie nimic, l-a dus la naţională.
Panduru: Crezi că-l face pe Peteleu de naţională?
Cosmescu: Păi eu ştiu? E posibil orice. Dacă l-a vrut Dan Petrescu şi l-a luat, înseamnă că a văzut ceva la el. Pe cuvânt, am început să respect opţiunile lui (n.r. lui Dan Petrescu), care iniţial mi se par aberante.
Samuilă: Hai, mă, că are 31 de ani (n.r. face 31 de ani pe 20 august), adică...
Cosmescu: Asta îi place lui (n.r. lui Dan Petrescu), e tânăr. Pentru Dan Petrescu e tânăr.
Samuilă: E copt.
Cosmescu: E copt, e exact cu trebuie. Dar numai că n-a jucat niciodată nimic. Eu nu-mi amintesc de Peteleu jucând vreodată ceva.
Samuilă: Şi totuşi, cred că are vreo 4 titluri. Deci dintre toate astea, el a contribuit la 4 (n.r. are 3 titluri cu CFR). La 4 din 5 [...] Eu vă zic un lucru, ce-am auzit despre Peteleu: este modelul lui Dan Petrescu de antrenament, de felul în care se antrenează.

Andrei Peteleu are 3 titluri luate cu CFR Cluj

În vârstă de 30 de ani, Andrei Peteleu este fundaş dreapta de meserie şi ultima oară a jucat la Kisvarda, în Ungaria.

El este la a doua aventură la CFR Cluj, pentru care a mai jucat în perioada iulie 2016 - ianuarie 2020.

Andrei Peteleu s-a format la Gloria Bistriţa şi a jucat de-a lungul timpului la Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Săgeata Năvodari, Petrolul, CFR Cluj, Sheriff Tiraspol, UTA Arad, Kisvarda şi acum, din nou, CFR Cluj.

Cu CFR Cluj el a reuşit să câştige 3 titluri (2018, 2019 şi 2020) şi o Supercupă (2019). De asemenea, el are şi un titlu luat cu Sheriff Tiraspol.

 

Afla mai multe despre: peteleu 

viewscnt
Articole similare