Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo a postat o poză cu Messi şi un mesaj emoţionant. Postarea a strâns milioane de LIKE-uri. Ce a scris

Ronaldo a postat o poză cu Messi şi un mesaj emoţionant. Postarea a strâns milioane de LIKE-uri. Ce a scris
Comentarii

Cristiano Ronaldo l-a inclus pe Lionel Messi într-o postare pe care a avut-o după amicalul de lux dintre Riad Season Team şi PSG.

Joi, la Riad a avut loc, probabil, ultima întâlnire dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, printre cele mai tari rivalităţi din istoria fotbalului.

Cei doi s-au revăzut într-un amical organizat de arabi, între PSG şi o echipă formată din fotbalişti de la Al Nassr şi Al Hilal.

Ronaldo a salutat ultima întâlnire cu Lionel Messi

Amicalul dintre Riad Season Team şi PSG s-a ridicat la aşteptările publicului. Meciul a fost câştigat de PSG, care s-a impus cu 5-4 şi cele două legende ale fotbalului şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Foarte apreciată a fost evoluţia lui Cristiano Ronaldo, care a arătat foarte multă poftă de joc şi care a fost declarat omul meciului după cele două goluri pe care le-a marcat.

Însă pentru fani a contat mai puţin scorul, ci faptul că Ronaldo şi Lionel Messi au fost, probabil, pentru ultima dată faţă în faţă într-un meci de fotbal.

După meci, Cristiano Ronaldo a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a scos în evidenţă că şi el s-a bucurat de duelul cu marele său rival:

”Atât de fericit să fiu din nou pe teren şi pe lista de marcatori! Şi mă bucur că am văzut nişte prieteni vechi”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo.

Messi s-a impus un amicalul de lux organizat de arabi. Ronaldo, omul meciului

Lionel Messi a câştigat duelul cu Cristiano Ronaldo n meciul amical disputat între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr şi de la Al Hilal şi formaţia Paris Saint Germain, scor 5-4.

Golurile echipei franceze au fost marcate de Messi (3'), Marquinhos (43'), Ramos (53'), Mbappé (60') şi Ekitike (78').

Pentru Riad Season Team au marcat Cristiano Ronaldo (34' - penalti, 45+5'), Soo (57') şi Talisca (90+3').

Cristiano Ronaldo a evoluat în primul său meci de când a semnat cu Al-Nassr, în Arabia Saudită, el fiind căpitanul echipei la meciul de joi seară, în care a fost înlocuit în minutul 61.

Şi Messi a fost înlocuit în minutul 63.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare