Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în fotbalul mondial. Un jucător crescut de Tottenham a murit la doar 25 de ani. Cum s-a întâmplat tragedia

Doliu în fotbalul mondial. Un jucător crescut de Tottenham a murit la doar 25 de ani. Cum s-a întâmplat tragedia
Comentarii

Fotbalistul englez Anton Walkes, care juca la Charlotte FC, a murit la vârsta de 25 de ani, la Miami, a anunţat clubul din campionatul nord-american de fotbal (MLS). Potrivit presei americane, jucătorul a murit în urma unui accident de barcă.

Echipa Charlotte face un cantonament de pre-sezon în Florida şi, potrivit unui post local de eleviziune, Walkes a fost găsit inconştient după accidentul care a avut loc miercuri. A fost resuscitat de paramedici din Miami înainte de a fi dus la spital, unde s-a declarat decesul.

"Suntem devastaţi. A fost un fiu, tată, partener şi coechipier minunat, a cărui abordare plină de bucurie asupra vieţii i-a atins pe toţi cei pe care i-a întâlnit.

Anton i-a făcut pe cei din jurul lui oameni mai buni din toate punctele de vedere şi a reprezentat Charlotte FC la cel mai înalt nivel, pe teren şi în afara terenului. Va lipsi multor oameni, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia lui în această perioadă sfâşietoare, a spus proprietarul clubului, David Tepper.

Fundaşul central a fost format la Tottenham. El a trecut la Portsmouth, în 2018, după o primă perioadă în MLS, la Atlanta, sub formă de împrumut. S-a întors la clubul din statul Georgia în 2020, unde a jucat un sezon, înainte de a fi transferat la Charlotte.

Afla mai multe despre: tottenham 

viewscnt
Articole similare