Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru negociază trecerea în conducerea unei echipe din Superligă! Ce post i s-a oferit la "discuţia preliminară"

Keşeru negociază trecerea în conducerea unei echipe din Superligă! Ce post i s-a oferit la "discuţia preliminară"

Superliga

Comentarii

Atacantul de la UTA, Claudiu Keşeru (36 de ani), simte că se apropie momentul retragerii şi îşi face planuri de viitor. El a recunoscut că a purtat "o discuţie preliminară", pentru a deveni director sportiv la un club din Superligă.

Claudiu Keşeru, de la fotbalist, la director sportiv. Clubul care-i oferă postul în conducere

UTA reprezintă pentru Claudiu Keşeru o perioadă de tranziţie între cariera pe care şi-a construit-o de-a lungul timpului şi noua postură în care ar putea fi pus. 

După ce a marcat în tricoul unor echipe precum Bastia, FCSB, Nantes, Angers sau Ludogoreţ, atacantul e pregătit pentru munca de birou. 

"După calculul meu, sunt 287 de goluri. Am zis că, dacă ajung la 300, pun ghetele în cui la golul 300", a spus fostul atacant al naţionalei României. 

Între Claudiu Keşeru şi UTA a avut loc o discuţie, iar jucătorului i s-a oferit postul de director sportiv în cadrul clubului, după ce se va retrage. 

Atacantul nu se grăbeşte şi îşi doreşte să amâne momentul cât mai mult. 

"Am avut o discuţie preliminară cu cei de la UTA, încât să rămân pe poziţia de director sportiv. Încă nu vreau să mă gândesc să pregătesc costumul! Sper să mai joc încă puţin", a adăugat fotbalistul care mai are contract cu actuală echipă până în vara anului 2024. 

De altfel, Claudiu Keşeru şi-a luat în serios rolul de coleg, dar şi de viitor conducător în fotbal şi le demonstrează celorlalţi jucători de la UTA că poate fi un lider. 

"Dacă văd un coleg care nu-i conectat, care nu-i concentrat, aia mă deranjează. Le zic <<Ai 20 de ani! Dacă eu pot să mă trezesc dimineaţă fiind obosit... Asta aştept şi de la voi!>>.

În momentul în care câştigă primii bani, important este să facă altceva cu ei. Să se gândească cum să aibă propriul lor apartament, cum să facă o investiţie sigură, cum să-şi pună banii deoparte, nu să-i cheltuie. 

Cea mai mare prostie a mea (n.r. - cu primul contract mare): mi-am cumpărat măşină! Am luat-o în rate, dar era ok, era ok. La momentul respectiv câştigam 12.000 (n.r. - de euro) la Nantes şi am plătit 2.700, parcă", a mai spus Claudiu Keşeru. 

  • 47 de meciuri şi 13 goluri sunt cifrele lui Claudiu Keşeru în tricoul naţionalei României. 

Atacantul este dublu campion al României cu FCSB, iar în Bulgaria a cucerit titlul de şase ori. La sud e Dunăre, Keşeru a fost golgheterul campionatului în 2017, 2018 şi 2021. 

Afla mai multe despre: claudiu keseruclaudiu keseru utauta aradclaudiu keseru conducator de club 

viewscnt
Articole similare