Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintage Luis Suarez! ”El Pistolero”, hat-trick la debut pentru Gremio. A cucerit deja primul trofeu la noua sa echipă

VIDEO | Vintage Luis Suarez! ”El Pistolero”, hat-trick la debut pentru Gremio. A cucerit deja primul trofeu la noua sa echipă
Comentarii

Luis Suarez (35 de ani) a reuşit un hat-trick de senzaţie la debutul pentru Gremio. Uruguayanul a amintit de vechiul Suarez şi a marcat de trei ori într-o singură repriză.

VIDEO | Vintage Luis Suarez! ”El Pistolero”, hat-trick la debut pentru Gremio. A cucerit deja primul trofeu la noua sa echipă

Luis Suarez a debutat cu stil la noua sa echipă, Gremio. A reuşit un hat-trick incredibil în finala Cupei Cupelor Gaucho, pe care Gremio a câştigat-o în faţa formaţiei San Luiz, scor 4-1.

”Pistolarul” a marcat de trei ori în prima repriză, în minutele 4, 31 şi 38, astfel cucerind şi primul său trofeu cu Gremio.

Luis Suarez a semnat cu formaţia braziliană la data de 5 ianuarie, iar la prezentarea oficială au asistat peste 50.000 de suporteri. Acesta are un contract valabil două sezoane cu echipa din Brazilia.

În Europa, Luis Suarez a debutat în Olanda, la FC Groningen, apoi la Ajax Amsterdam, înainte de a evolua în Premier League sub culorile celor de la Liverpool (2011-14).

Suarez şi-a continuat cariera la FC Barcelona (2014-20), apoi la Atlético Madrid (2020-22), până la sfârşitul sezonului trecut.

Cu Barca a câştigat, printre altele, Liga Campionilor în 2015 şi campionatul Spaniei de patru ori (2015, 2016, 2018, 2019). A fost încoronat din nou campion în La Liga, cu Atletico, în 2021.

Afla mai multe despre: luis suarezhat-trick debut 

viewscnt
Articole similare