Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a scăpat de "blestemul" cantonamentelor! "Cred că e singurul din ultimii mulţi ani când nu se întâmplă asta". Ce au remarcat la echipă | EXCLUSIV

FCSB a scăpat de "blestemul" cantonamentelor! "Cred că e singurul din ultimii mulţi ani când nu se întâmplă asta". Ce au remarcat la echipă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a tras concluziile cantonamentului din Antalya. În Turcia, conducătorul a observat o veste excelentă, înainte de reluarea Superligii.

"Cred că e singurul cantonament din ultimii mulţi ani când nu se întâmplă asta"

FCSB revine vineri în România, după aproape două săptămâni de pregătire în Antalya. În Turcia, FCSB a pierdut meciurile cu Pogon şi Rakow, dar staff-ul are un motiv de bucurie. 

Mihai Stoica a anunţat că FCSB nu a suferit nicio accidentare, spre deosebire de alte perioade de pregătire când echipa a pierdut jucători din cauza accidentărilor. Mai mult, la FCSB sunt aproape de revenirea pe teren Iulian Cristea şi Ovidiu Popescu, în timp ce Ionuţ Panţîru mai are de aşteptat.

"Cred că e singurul cantonament din ultimii ani, mulţi ani, care s-a încheiat fără nicio problemă legată de accidentări. Niciun jucător n-a lipsit dintr-un motiv sau altul la vreun antrenament. Ceea ce înseamnă că e bine pentru ce ne aşteaptă, că ne aşteaptă o a doua parte a sezonului mult mai dificilă decât prima, cu toate că nu mai suntem implicaţi decât într-o singură competiţie, dar singura competiţie care ne interesează s-o câştigăm", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Echipele româneşti deplasate în Antalya s-au lovit de ploi torenţiale, care au împiedicat anumite acţiuni din pregătire. De asemenea, la Bucureşti şi în România au fost înregistrate temperaturi asemănătoare cu cele din Antalya. 

"Singură problemă pe care nu o puteam evita era vremea proastă. Din fericire, spre deosebire de anul trecut când echipele româneşti venite în Turcia nu au reuşit să-şi desfăşoare toate antrenamentele şi să joace anumite partide... Un singur antrenament băieţii l-au făcut la sală în loc să-l facă pe teren. În rest, vremea a ţinut cu noi. 

Ieri şi azi au fost cu 5 grade Celsius în plus la Bucureşti faţă de temperatura de aici. Problema o aveam dacă stăteam în Bucureşti. Nu e nicio problemă să vii şi să joci după două zile la o temperatură cu 15 grade mai puţine", a adăugat Mihai Stoica. 

De asemenea, fotbaliştii de la FCSB au remarcat că în acest cantonament cu Mihai Pintilii au apucat să lucreze mai mult cu mingea, iar Mihai Stoica a clarificat cum a fost abordată pregătirea. 

"Exagerează. Nu problema lipsei mingii era, ci faptul că în pregătire de regulă sunt antrenamente fizice pe care jucătorii nu le iubesc  în mod deosebit. De data asta fiind foarte scurtă perioada până la începerea celei de-a două părţi a campionatului, sigur că şi metodica a fost complet diferită", a spus conducătorul de la FCSB. 

  • În prima etapă din 2023, FCSB joacă în deplasare cu Hermannstadt, duminică, de la 20:45, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În cantonamentul din Turcia, FCSB l-a primit şi pe Deian Sorescu, pentru care Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru a juca cel puţin până în vară. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsb cantonamentfcsb superliga 

viewscnt
Articole similare