Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am slăbit 30 de kilograme. Sunt mai bine decât înainte". Cum arată Marian Iancu şi pe ce se concentrează acum după perioada în care a fost închis | FOTO

"Am slăbit 30 de kilograme. Sunt mai bine decât înainte". Cum arată Marian Iancu şi pe ce se concentrează acum după perioada în care a fost închis | FOTO

Fotbal intern

Comentarii

Afaceristul Marian Iancu (57 de ani) a fost protagonistul unei intervenţii rare. El a făcut primele declaraţii publice după mult timp şi a dezvăluit cum i s-a schimbat viaţa după perioada detenţiei.

Cum arată şi ce ce se ocupă acum Marian Iancu

  • Pe 8 iunie 2015, Marian Iancu a primit o condamnare de 14 ani de închisoare pentru înşelăciune şi spălare de bani în dosarul Rafo-Carom.
  • În vara anului 2022, după decizia Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, Marian Iancu a fost eliberat din închisoare cu şase ani mai devreme decât ar fi trebuit să părăsească detenţia în mod normal.

Retras în 2011 din conducerea Politehnicii Timişoara, fostul finanţator al echipei din Banat a vorbit despre viaţa sa schimbată. 

Marian Iancu a suferit o transformare fizică, a slăbit 30 de kilograme, iar acum vrea să recupereze în libertate tot ce a pierdut cât timp şi-a ispăşit sentinţa.

”Am fost puţin ocupat în ultimii opt ani de zile. Ocupat cu ghilimelele de rigoare. Am fost la odihnă. Acum, am o ordine de priorităţi, pe care o parcurg. Trebuie să recuperez timpul pierdut şi pe asta mă concentrez acum.

Nu am avut nicio problemă de sănătate cât timp am fost închis, chiar deloc. Am slăbit un pic. Am făcut sport. Există şi o parte plină a paharului, m-am ocupat de ceea ce nu m-am putut ocupa în libertate. Am slăbit vreo 30 de kilograme. Nu am absolut nimic, dimpotrivă, sunt chiar mai bine decât înainte.", a declarat Marian Iancu, la Pro Arena.

FOTO | Cum arată acum Marian Iancu

Marian Iancu priveşte spre Superligă

Ieşit din fenomen şi cu fosta sa echipă dispărută, Marian Iancu a vorbit despre doi conducători din Superligă. El consideră că Gică Hagi şi Gigi Becali au metodele corecte pentru a-şi gestiona echipele. 

"Făcând paralele între Hagi şi Gigi Becali... Spusesem şi e important. Sunt două personaje care în cluburile lor dau bani. Spuneam că e nevoie de aceşti conducători, care să urmărească viaţa echipei şi să fie interesaţi de rezultatele echipei. Mi-aş dori să distrug invincibilitatea CFR-ului", a mai spus afaceristul. 

Afla mai multe despre: marian iancumarian iancu politehnica timisoaracum arata marian iancumarian iancu a slabit 

viewscnt
Articole similare