Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când va reveni Ionuţ Panţîru pe teren. MM Stoica a făcut anunţul în direct: ”A câştigat masă musculară şi forţă!” | EXCLUSIV

Când va reveni Ionuţ Panţîru pe teren. MM Stoica a făcut anunţul în direct: ”A câştigat masă musculară şi forţă!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a oferit mai multe detalii despre situaţia lui Ionuţ Panţîru, jucător care este de luni bune indisponibil.

În urmă cu aproape doi ani, Ionuţ Panţîru a fost lovit de un ghinion teribil. Fundaşul stânga s-a cicnit violent cu Adrian Şut, colegul său, într-un meci cu Sepsi care s-a disputat pe 25 aprilie 2021.

Panţîru a ieşit atunci grav accidentat, cu ruptură de ligamente şi cu cartilajul sărit de la genunchi. Între timp, el a suferit nu mai puţin de 3 intervenţii chirurgicale.

În momentul în care s-a accidentat, Ionuţ Panţîru era într-o formă excelentă şi devenise jucător de bază la FCSB. Însă, pe 25 aprilie 2021, a suferit o accidentare extrem de gravă. În multe cazuri, medicii au recomandat încheierea carierei când a venit vorba despre astfel de accidentări.

MM Stoica a anunţat că jucătorul se antrenează şi a pus masă musculară pe el. De asemenea, în presă au apărut zvonuri că FCSB ar dori să îi rezilieze contractul fotbalistului, dar MM Stoica susţine că acest lucru este fals. 

Oficialul FCSB susţine că, cel mai probabil, Ionuţ Panţîru va reveni pe teren la vară. 

”A câştigat masă musculară şi forţă!”

”Am citit că noi am vrea să îi reziliem contractul lui Panţîru. Nu. Este o informaţie eronată. Nu. El mai are contract cu noi până în 2024.

Dacă totul merge bine, din vară poate să joace. Între 4 şi 6 luni. El se antrenează. A câştigat masă musculară şi forţă. Se întâmplă şi situaţii din astea în viaţa unui jucător”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Ultimul meci jucat de Ionuţ Panţîru a fost în aprilie 2021. Fundaşul stânga s-a accidentat atunci în partida pierdută de FCSB în faţa lui Sepsi, scor 1-2, şi n-a mai putut evolua până în prezent pentru vicecampioana României.

Afla mai multe despre: ionuţ panţîru-mm stoica-fcsb 

viewscnt
Articole similare