Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB poate pica. Gigi Becali anunţă în ce condiţii poate pleca: "Dacă nu, la revedere"

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB poate pica. Gigi Becali anunţă în ce condiţii poate pleca: "Dacă nu, la revedere"

FCSB

Comentarii

FCSB a negociat "la sânge" transferul lui Deian Sorescu, de la Rakow. Gigi Becali a anunţat în ce condiţii îl cumpără definitiv, întrucât internaţionalul român e doar împrumutat de la echipa din Polonia.

Rămâne Deian Sorescu la FCSB şi în sezonul viitor? Ce spune Gigi Becali

Fostul fotbalist de la Dinamo Bucureşti a jucat deja în două meciuri de pregătire pentru FCSB şi încearcă să se acomodeze cu noua echipă. 

FCSB a purtat negocieri cu Rakow, iar cele două părţi s-au înţeles asupra sumelor, deşi iniţial mutarea se blocase. 

Deşi n-a dorit să ofere niciun ban pentru împrumut, Gigi Becali a plătit 50.000 de euro, iar acum fotbalistul trebuie să-l convingă pentru a fi transferat definitiv. 

Gigi Becali susţine că îl va cumpăra definitiv pe Deian Sorescu doar dacă FCSB va câştiga campionatul. 

„Nu mai avem ce (n.r. - să transfere), la revedere. Sorescu aşa a fost, un jucător pe care l-am plăcut eu dintotdeauna şi a fost situaţia care a fost.

Am dat 50 de mii pe împrumut. Dacă vom câştiga campionatul, plătesc clauza. Dau un milion, 950 de mii, dacă nu, la revedere”, a spus Gigi Becali, conform Sport.ro.

Deian Sorescu şi-a amintit de perioada grea de la Dinamo

Fotbalistul de 25 de ani a fost om de bază la Dinamo timp de patru ani, până în 2022, atunci când a plecat la Rakow. Totuşi, de-a lungul timpului petrecut în "Ştefan cel Mare", Deian Sorescu a tăcut şi a primit mai multe lovituri, inclusiv la finalul aventurii, atunci când a fost dezbrăcat de fani de tricou, în deplasarea de la Mioveni. 

"Clar, da, a contat foarte mult. Acolo a fost ultimul meu meci, în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi-l dau jos, înseamnă că n-am meritat să-l port. Cu siguranţă, mă aştept la multe gânduri bune în ghilimele, dar n-avem ce face, e viaţa de fotbalist. Îmi asum, acum sunt la FCSB şi acum voi lupta  pentru această echipa. 

Clar că m-a durat (n.r. - episodul de la Mioveni), pentru că poate ştiţi, poate nu ştiţi, au fost momente grele la Dinamo şi am muncit pe burta goală. Nu m-a întrebat nimeni despre ratele pe care le am, dacă am să duc acasă ceva. Ok, suntem fotbalişti, avem salariile mai mari, dar totuşi să fii platit la trei, patru luni şi să fii înjurat de oricine...

Să nu ştii dacă ai ce să mănânci acolo sau nu, astea m-au durut, m-au deranjat cel mai mult. Am dat totul. Cred că ne-am ajutat reciproc. M-au ajutat şi ei pe mine, dar i-am ajutat şi eu, pentru că am venit gratis şi am plecat cu bani", a declarat Deian Sorescu. 

Afla mai multe despre: deian sorescugigi becalifcsbtransfer deian sorescu 

viewscnt
Articole similare