Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă importantă pentru Manchester United în derby-ul cu Arsenal. Erik ten Hag a ”luat foc” când fotbalistul a văzut ”galben”

Absenţă importantă pentru Manchester United în derby-ul cu Arsenal. Erik ten Hag a ”luat foc” când fotbalistul a văzut ”galben”

Manchester United

Comentarii

Manchester United va avea o absenţă importantă în derby-ul cu Arsenal, din Premier League, după ce unul dintre cei mai constanţi jucători a luat cartonaşul galben şi a devenit suspendat.

Manchester United a încheiat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu Crystal Palace, întrun meci restant din etapa a 7-a a Premier League.

”Diavolii” a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Bruno Fernandes, în minutul 43, din pasa lui Christian Eriksen.

Formaţia antrenată de Erik ten Hag a avut ocazia de a majora scorul, dar golul a venit din partea gazdelor, care a egalat în minutul 90+1, prin Michael Olise, care a transformat impecabil o lovitură liberă.

S-a încheiat 1-1 şi Manchester United a pierdut primele puncte după o serie de nouă victorii consecutive.

Cu egalul acesta, mancunienii se află pe locul secund în campionat, cu 41 de puncte, la şase puncte în spatele liderului Arsenal şi la doar două în faţa echipei de pe locul al treilea, Manchester City.

Absenţă importantă pentru Manchester United în derby-ul cu Arsenal. Fotbalistul a luat ”galben” şi este suspendat

Dar faptul că au pierdut printre degete victoria nu este singurul aspect negativ din această partidă pentru Manchester United. ”Diavolii” l-au pierdut pentru marele meci cu Arsenal şi pe Casemiro.

Brazilianul, unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui ten Hag, l-a faultat dur pe Zaha şi a încasat cartonaşul galben, respectiv cel cu numărul cinci din acest sezon din Premier League.

Drept urmare, este suspendat pentru duelul cu liderul campionatului. Conştient de gravitatea situaţiei, Erik ten Hag a fost vizibil supărat la momentul respectiv.

Manchester United şi Arsenal se întâlnesc, la Londra, duminică, 22 ianuarie, de la ora 18:30, în etapa a 21-a din Premier League. Duelul va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport şi live video pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier leaguecasemiro 

viewscnt
Articole similare