Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face! Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Neuer. Contract până în 2025 pentru portarul cu un record incredibil chiar împotriva bavarezilor | VIDEO

Se face! Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Neuer. Contract până în 2025 pentru portarul cu un record incredibil chiar împotriva bavarezilor | VIDEO

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen s-a hotărât în sfârşit în privinţa înlocuitorului lui Manuel Neuer (36 de ani). Campioana Germaniei va lua un portar tot din Bundesliga, care a stabilit un record incredibil chiar împotriva bavarezilor şi a fost prezent la Campionatul Mondial din Qatar.

Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Neuer

Manuel Neuer s-a accidentat grav în vacanţa de iarnă, la schi, după ce a participat, dezamăgitor, la turneul final de Campionat Mondial din Qatar alături de naţionala Germaniei.

Prin urmare, legendarul portar neamţ a devenit indisponibil pentru o bună bucată de timp, cel puţin până la finalul actualei stagiuni.

Astfel, şefii lui Bayern s-au pus pe treabă şi, după multe căutări, i-au găsit înlocuitor. Este vorba despre Yann Sommer, titularul din poarta Elveţiei.

În vârstă de 34 de ani, Sommer va ajunge la campioana Germaniei şi va semna un contract valabil până în anul 2025, conform jurnalistului specializat în transferuri, italianul Fabrizio Romano.

Bavarezii vor plăti celor de la Borussia Monchengladbach opt milioane de euro, plus un 1,5 milioane bonusuri, iar în următoarele ore va efectua vizita medicală la viitoare sa echipă.

Elveţianul avea contract cu M'gladbach până în vara acestui an, acolo unde sosise în anul 2014.

Sommer, record incredibil în Bundesliga, chiar împotriva bavarezilor | VIDEO

Bayern Munchen va lua un portar care a stabilit un record incredibil chiar împotriva bavarezilor.

În meciul direct dintre Bayern şi Monchengladbach de la începutul acestui sezon, Yann Sommer a reuşit 19 intervenţii salvatoare pentru echipa sa, record în istoria Bundesligii.

Deşi rezultatul final a fost 1-1, performanţa goalkeeper-ului elveţian rămâne una fără precedent în campionatul german.

 

Afla mai multe despre: neuerbayern munchen 

viewscnt
Articole similare