Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Memphis Depay şi-ar forţa plecarea de la Barcelona. Ce s-a întâmplat cu jucătorul în ultima vreme. Xavi nu ştia nimic: ”Voi vorbi cu el”

Memphis Depay şi-ar forţa plecarea de la Barcelona. Ce s-a întâmplat cu jucătorul în ultima vreme. Xavi nu ştia nimic: ”Voi vorbi cu el”

FC Barcelona

Comentarii

Memphis Depay (28 de ani) este pe picior de plecare de la Barcelona. Fostbalistul olandez nu s-a prezentat la ultimele antrenamente, iar în presa spaniolă se speculează că ar fi o formă de protest a jucătorului pentru a-şi forţa plecarea.

Memphis Depay a sosit la Barcelona în vara anului 2021 şi era considerat unul dintre jucătorii de bază în era post Messi.

Această situaţie a fost valabilă doar în primul sezon, dar odată cu venirea lui Xavi la conducerea tehnică a catalanilor, vedeta olandeză nu a mai prins multe minute de joc.

Ce s-a întâmplat cu Memphis în ultima vreme. Reacţia lui Xavi: ”Voi vorbi cu el”

Iar totul ar fi degenerat la puţin timp după cucerirea Supercupei Spaniei. Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamentul premergător partidei cu Ceuta, din Cupa Spaniei, joi, 19 ianuarie.

Nu se ştie încă motivul exact pentru care Memphis nu a fost prezent la ultima şedinţă de pregătire a catalanilor, conform Mundo Deportivo, dar se speculează asupra faptului că olandezul şi-ar forţa plecarea din Catalonia, fiind dorit insistent de Atletico Madrid.

Chestionat cu privire la această situaţie, antrenorul Xavi a afirmat că se bazează în continuare pe Memphis Depay, dar urmează să aibă o discuţie cu el.

”Nu am nicio veste în legătură cu Memphis. Este un profesionist şi sunt mulţumit de el. Este un jucător bun pentru vestiar. În principiu, mă bazez pe el.

(n.r. voia să discute cu Memphis) Dacă vrea să plece sau nu. Nu este o situaţie simplă pentru el (n.r. pentru că nu joacă), dar nu ştiu dacă vrea să plece sau nu. Voi vorbi cu el”, a declarat Xavi, la conferinţa de presă.

Memphis Depay s-ar fi înţeles deja cu Atletico Madrid, cu care ar semna un contract până în 2025, informează sursa citată.

Sosit în 2021, Memphis a evoluat în 42 de partide la Barcelona. A marcat 14 goluri şi a livrat două pase decisive.

În primul sezon pe Camp Nou, olandezul a fost golgheterul echipei în La Liga, cu 12 goluri, dar în a doua stagiune a fost sărit de multe ori din schemă de Xavi.

A fost o bună bucată de timp accidentat, dar la mijloc au fost şi anumite raţiuni tactice şi concurenţa pe cele trei posturi din ofensiva catalanilor.

Memphis nu a primit niciun minut de joc în Supercupa Spaniei, nici cu Betis, nici cu Real Madrid, iar ultimul meci în care a apărut pe teren a fost în Cupa Spaniei, contra celor de la Intercity

Afla mai multe despre: memphis depaybarcelonaxavi 

viewscnt
Articole similare