Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul dintre Shakira şi Pique, la alt nivel. Planul inedit prin care artista vrea să se distanţeze de părinţii fostului fotbalist, cu care este vecină

Conflictul dintre Shakira şi Pique, la alt nivel. Planul inedit prin care artista vrea să se distanţeze de părinţii fostului fotbalist, cu care este vecină

Diverse

Comentarii

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) s-au despărţit, ca urmare a infidelităţii fostului mare fotbalist. Aşa cum era de aşteptat, au apărut mai dispute între artistă şi sportiv, dar în ultima vreme, Shakira a avut ceva de împărţit şi cu părinţii acestuia.

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume s-a destrămat după 12 ani de relaţie. Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit după ce artista columbiană a aflat că Pique e infidel.

Fostul fotbalist şi-ar fi trădat partenera cu o femeie de 20 de ani, iar cu aceasta nu ar fi avut doar o aventură, ci totul s-a transformat într-o relaţie.

Când a aflat, Shakira a fost iniţial devastată, dar şi-a revenit repede şi a lansat o melodie care face trimitere directă la Pique, pe care îl ironizează pentru noua sa relaţie.

Fostul fundaş al Barcelonei i-a dat replica artistei din Columbia şi şi-a achiziţionat un automobil marca Renault Twingo, de care pomeneşte solista în piesa respectivă.

Conflictul dintre Shakira şi Pique, la alt nivel. Cum vrea să se distanţeze artista de părinţii fostului fotbalist spaniol, care îi sunt vecini

Când s-au despărţit, Shakira a continuat să locuiasă în fosta lor casă, din Barcelona, spaniolul fiind cel care a fost nevoit să se mute.

Această înţelegere a adus cu ea şi unele probleme, printre care faptul că proprietatea în care a rămas artista era alături de cea a părinţilor lujo Pique.

Deşi ar plănui să se mute la Miami, acolo unde deţine o proprietate în valoare de zeci de milioane de euro, Shakira a rămas momentan la Barcelona, dar a intrat în mai multe conflicte cu foştii ei socri, în special cu mama lui Pique.

Drept urmare, pentru ”a scăpa de gura foştilor socri”, ar lua o decizie surprinzătoare. Conform Marca, artista columbiană plănuieşte să construiască un zid pentru a separa cele două proprietăţi. Este vorba de două vile, care, deşi sunt independente, sunt conectate în unele zone.

Iar Shakira chiar nu glumeşte. În respectiva zonă au fost surprinse betoniere care lucrează în vecinătatea proprietăţii ei, dovadă că artista vrea să se distanţeze de părinţii lui Pique.

Aşadar, rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe între Shaqira, Pique şi foştii ei socri.

Shakira şi Pique erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Afla mai multe despre: shakirapique 

viewscnt
Articole similare