Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei la 34 de ani! Bayern a ales înlocuitorul lui Neuer: contract până în 2025

Transferul carierei la 34 de ani! Bayern a ales înlocuitorul lui Neuer: contract până în 2025

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern a rămas fără Manuel Neuer (36 de ani), care şi-a fracturat un picior în timpul vacanţei, dar a ales rapid înlocuitorul pentru portarul veteran. Bavarezii merg tot pe mâna unui veteran, un rival din Bundesliga, care să-i ia locul lui Neuer pe termen scurt.

Yann Sommer (34 de ani) e alesul şefilor lui Bayern pentru înlocuirea lui Manuel Neuer, cel accidentat grav la picior. Goalkeeperul elveţian de la Borussia Moenchengladbach este dorit în Bavaria şi presa din străinătate scrie că Bayern e aproape să "închidă" transferul.

Transferul carierei la 34 de ani! Bayern a ales înlocuitorul lui Neuer: contract până în 2025

Bayern s-a trezit, peste noapte, cu o problemă. Manuel Neuer, unul dintre cei mai buni portari din toate timpurile, s-a şi-a rupt piciorul în timpul unei vacanţe la schi şi acum oficialii clubului trebuie să transfere alt goalkeeper. Şi nu se stă cu mâinile în sân la Munchen.

Potrivit elveţienilor de la Blick, transferul lui Yan Sommer la Bayern e pe ultima sută de metri. Sursa citată scrie că transerul "se apropie" şi că goalkepeerul urmează să semneze un contract până în 2025 cel puţin. "Bayern e determinată să-l transfere pe Sommer şi vrea să "închidă" transferul până vineri", scrie Blick.

Yassine Bounou şi Alexander Nubel au fost pe lista lui Bayern, în afara lui Yann Sommer.

Yann Sommer a apărat în 15 meciuri din toate competiţiile sezonului la Gladbach şi naţionala Elveţiei, iar în patru dintre ele a reuşit să păstreze poarta intactă.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Yann Sommer în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayernmanuel neuerinlocuitortransferyann sommer 

viewscnt
Articole similare