Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Drum închis pentru Adrian Mutu! La două zile după ce şi-a demis antrenorul, Salernitana a anunţat că va continua colaborarea cu tehnicianul

OFICIAL | Drum închis pentru Adrian Mutu! La două zile după ce şi-a demis antrenorul, Salernitana a anunţat că va continua colaborarea cu tehnicianul

Serie A

Comentarii

Clubul Salernitana a anunţat, miercuri, că tehnicianul Davide Nicola va rămâne la conducerea echipei.

Drum închis pentru Adrian Mutu! La două zile după ce şi-a demis antrenorul, Salernitana a anunţat că va continua colaborarea cu tehnicianul

Fără victorie de două luni şi jumătate în Serie A, Salernitana şi-a demis antrenorul, imediat după umilinţa suferită cu Atalanta, scor 2-8, în etapa recent încheiată. 

La câteva ore distanţă, ediţia italiană a publicaţiei Goal a anunţat că Adrian Mutu este favorit să ajungă antrenor în Serie A, la Salernitana. 

Totuşi, preşedintele echipei, Danilo Iervolino, a anunţat că echipa va continua tot cu Davide Nicola.

“M-am gândit că trebuia să schimb proiectul tehnic prin antrenor, o persoană pe care o respect foarte mult. Între timp s-au oferit să antreneze echipa aproximativ 100 de antrenori din toate părţile lumii.

Voiam să luăm o decizie doar după strângerea tuturor informaţiilor necesare. Ieri s-a întâmplat ceva unic în fotbal. Mister Nicola a vrut să îmi vorbească şi directorul sportiv mi-a transmis un mesaj pozitiv. 

L-am ascultat pe Mister, care şi-a exprimat disponibilitatea de a reveni. Mi-a spus lucruri importante despre oraş, despre suporteri şi despre ce poate oferi. Cred că dacă nu pierzi pe cineva nu ştii cât îţi lipseşte sau îţi va lipsi. M-am gândit mult la cuvintele lui Mister şi pentru binele clubului, jucătorilor şi al tuturor este corect ca el să mai primească o şansă”, a declarat preşedintele grupării, Danilo Iervolino.

Antrenorul echipei Salernitana, Davide Nicola, a fost demis, luni, a doua zi după eşecul cu Atalanta, scor 2-8, din campionatul Italiei.

Tehnicianul de 49 de ani a reuşit ca în sezonul trecut să promoveze echipa în primul eşalon.

Însă, în acest sezon, Salernitana nu a mai câştigat din 30 octombrie şi este pe locul 16 în clasament.

Afla mai multe despre: serie a-mutu-salernitana 

viewscnt
Articole similare