Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numele primelor două ”victime” după greva de la Dinamo, dezvăluite de Vlad Iacob: ”Şi-au asumat acest protest. Clubul s-a despărţit de ei” | EXCLUSIV

Numele primelor două ”victime” după greva de la Dinamo, dezvăluite de Vlad Iacob: ”Şi-au asumat acest protest. Clubul s-a despărţit de ei” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Administratorului special al clubului, Vlad Iacob, a dezvăluit cine sunt primii jucători care pleacă de la echipă după protestul fotbaliştilor.

Viitorul lui Dinamo nu sună deloc bine. Falimentul bate la uşă după invalidarea planului de reorganizare. Dinamoviştii au mai încasat o lovitură şi înainte de sărbători. Dorin Şerdean a câştigat procesul şi trebuie să recapete o funcţie de conducere în club.

Dinamo înregistrează în continuare episoade unice în istoria sa. Jucătorii săi au intrat în grevă şi au refuzat să se antreneze după ce nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni.

Situaţia l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă. Antrenorul lui Dinamo a avut un discurs foarte dur la adresa celor care au ales această formă de protest.

După acest episod, doi jucători au plecat de la Dinamo. Vlad Iacob a anunţat, în direct, la Orange Sport, că au fost reziliate de comun acord contractele jucătorilor Ştefan Fara şi Vasile Buhăescu

”Şi-au asumat acest protest. Clubul s-a despărţit de ei”

”Jucătorii şi-au asumat toţi această formă de protest. Clubul s-a despărţit pe cale amiabilă astăzi de doi fotbalişti. Şi vor mai urma şi alţii în următoarele zile.

Acest lucru este din cauza că nu avem resurse financiare, dar trebuie să ne asumăm un lot restrâns, dar care să ne asigure obiectivele. 

O să dăm un comunicat în acest sezon. Cei doi cu care clubul a ajuns la o înţelegere, dar nu e reziliere. Noi în spunem în termeni populari aşa.

Este vorba despre Ştefan Fara şi Vasile Buhăescu. Vom dezvălui care sunt ceilalţi jucători în momentul când vom ajunge la o îneţelegere”, a spus Vlad Iacob, la Orange Sport. 

Cel mai probabil, în această iarnă, de la Dinamo vor pleca mai mulţi fotbalişti, după cum a anunţat la Orange Sport oficialul clubului. 

Afla mai multe despre: dinamo-vlad iacob-liga 2 

viewscnt
Articole similare