Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştiau că dacă protestează nu va veni nimeni să le plătească salariile!” Oficialul lui Dinamo a clarificat totul după ce situaţia s-a tensionat la club | EXCLUSIV

”Ştiau că dacă protestează nu va veni nimeni să le plătească salariile!” Oficialul lui Dinamo a clarificat totul după ce situaţia s-a tensionat la club | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Administratorului special al clubului, Vlad Iacob, a oferit mai multe declaraţii după ce situaţia a scăpat de sub control la Dinamo.

2022 a fost cel mai negru an din istoria lui Dinamo. Retrogradaţi pentru prima dată în istorie, "câinii" sunt acum mai aproape de faliment ca oricând.

Viitorul lui Dinamo nu sună deloc bine. Falimentul bate la uşă după invalidarea planului de reorganizare. Dinamoviştii au mai încasat o lovitură şi înainte de sărbători. Dorin Şerdean a câştigat procesul şi trebuie să recapete o funcţie de conducere în club.

Dinamo înregistrează în continuare episoade unice în istoria sa. Jucătorii săi au intrat în grevă şi au refuzat să se antreneze după ce nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni.

Situaţia l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă. Antrenorul lui Dinamo a avut un discurs foarte dur la adresa celor care au ales această formă de protest.

Vlad Iacob a avut o intervenţie în direct la Orange Sport. Oficialul lui Dinamo susţine că jucătorii ştiau că nu va veni nimeni să le plătească salariile dacă vor protesta, deoarece echipa primeşte bani doar de la suporteri. 

”Jucătorii ştiau că dacă protestează nu va veni nimeni să le plătească salariile!” 

”Cei care urmăresc fotbalul ştiu că doar suporterii trimit bani la Dinamo. Datorită lor clubul trăieşte. Din punctul meu de vedere, jucătorii nu aveau niciun motiv să se poarte în acest mod. Nu aveau niciun motiv să nu se antreneze. 

Îl susţin pe Ovidiu Burcă. S-a simţit trădat. Nu sunt întârzieri mari. Nu au fost. Eu ştiu 4 cluburi de Liga 1 care au întârzieri mai mari decât noi. Eu nu spun că întârzierile sunt normale. Dar jucătorii ştiau că acest club este susţinut de suporteri. Ştiu foarte bine că dacă recurg la diverse forme de protest, nu există cineva care să poată veni să le plătească salariile. Chiar eu, personal, le-am spus că în această saptămână îşi vor primi banii.

Telefonul meu a fost mereu deschis. Chiar şi în ziua de luni ar fi putut să mă sune să îmi zică intenţia lor. Şi atunci le-aş fi spus încă o dată că se va achita în această săptămână un salariu, lucru care s-a şi întâmplat luni. 

Situaţia lui Burcă este clară. El a fost foarte supărat, dar a revenit la antrenamente şi va continua la club. Are susţinerea noastră necondiţionată”, a spus Vlad Iacob, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-vlad iacob 

viewscnt
Articole similare