Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a găsit vinovatul după ce situaţia a scăpat de sub control la Dinamo: ”Doar din cauza lui!”

Cosmin Contra a găsit vinovatul după ce situaţia a scăpat de sub control la Dinamo: ”Doar din cauza lui!”

Liga 2

Comentarii

Cosmin Contra a vorbit despre situaţia actuală de la Dinamo.

Dinamo înregistrează în continuare episoade unice în istoria sa. Cinci dintre jucătorii săi au intrat în grevă şi au refuzat să se antreneze după ce nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni.

Situaţia l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă. Antrenorul lui Dinamo a avut un discurs foarte dur la adresa celor care au ales această formă de protest.

Marius Tomozei, Alin Dudea, Ştefan Fara, Bogdan Gavrilă şi Vasile Buhăescu sunt jucătorii care au refuzat să se antreneze, iar o parte dintre ei au şi plecat de la club. 

Cosmin Contra, fost antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia actuală a fostului său club. El susţine că singurul vinovat pentru acest lucru ar fi Pablo Cortacero, omul despre care s-a spus că va finanţa echipa şi care a dispărut din senin din peisajul fotbalului românesc. 

”Îmi e greu să-mi dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă la Dinamo, pentru că nu sunt acolo. Eu sunt în Spania. Cei care sunt acolo, zi de zi, ştiu cel mai bine care este situaţia la Dinamo.

Situaţia este grea de când Pablo Cortacero a făcut ce a făcut. Singurul vinovat este Pablo Cortacero! Nu e niciun alt vinovat! Doar că Pablo Cortacero e spaniol, bine mersi la el acasă, la Granada, şi îl doare în fund de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, după ce a promis ce nu putea să facă. El este singurul vinovat! Cei care sunt acuma încearcă să ducă ce pot să ducă.

Din păcate, e un spaniol pe care îl doare în fund că a îngropat un club ca Dinamo. Asta este singura mea părere! Să dea Dumnezeu să vină cineva cu bani şi să resusciteze acest club. Nu ştiu dacă există posibilitatea să fie dat în judecată pe plan internaţional. Eu sunt unul dintre fraieriţii lui Pablo Cortacero. Am crezut într-un proiect care n-a existat niciodată. Iar eu am picat de fraier”, a spus Cosmin Contra, potrivit Antena Sport.

Afla mai multe despre: dinamo-contra-liga 2 

viewscnt
Articole similare