Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fără pic de ironie”. Ce îşi propune Rapid în anul centenarului: ”A luat o opţiune serioasă”

”Fără pic de ironie”. Ce îşi propune Rapid în anul centenarului: ”A luat o opţiune serioasă”

Rapid

Comentarii

Rapid a debutat cum nu se poate mai bine în 2023, cu o victorie categorică în faţa celor de la Sepsi, în Superligă. Fost jucător al vişiniilor, Marius Şumudică (51 de ani) a vorbit despre obiectivele din acest sezon ale giuleştenilor.

Rapid a luat-o pe sus pe Sepsi, scor 3-0, şi a urcat provizoriu pe podium, cel puţin până când va juca şi FCSB în etapa cu numărul 22.

Printre remarcaţii giuleştenilor s-au numărat, evident, atacantul Marko Dugandzic, autorul hat-trick-ului câştigător, dar şi portarul Horaţiu Moldovan, sărbătoritul zilei de 20 ianuarie.

”Fără pic de ironie”. Ce îşi propune Rapid în anul centenarului: ”A luat o opţiune serioasă”

Despre posibilităţile Rapidului în acest an 2023, care se întâmplă să fie şi cel al centenarului a vorbit şi Marius Şumudică, fost mare jucător al formaţiei giuleştene.

Tehnicianul consideră că Rapid se poate lupta la campionat cu celelalte mari forţe din Superligă, iar obiectivul minim ar trebui să fie calificarea în cupele europene.

”Ei sunt calificaţi în play-off. Eu sper să joace în cupele europene sau să se bată la campionat. Pentru mine, Rapidul, în momentul de faţă, a luat o opţiune serioasă să se bată la campionat. 

Cred că asta ar fi minimum, să joace în cupele europene. Şi eu cred, fără pic de ironie, că se pot bate la campionat, nu văd de ce nu”, a declarat Şumudică, la sosirea pe aeroport.

Rapid a acumulat 41 de puncte în 22 de etape scurse din Superligă, iar în runda următoare o va întâlni pe U Cluj, vineri, 27 ianuarie.

Marius Şumudică a jucat în două rânduri la Rapid (ianuarie 1997 - 1999 şi 2001 - 2002), câştigând un campionat şi două Cupe ale României.

 

Afla mai multe despre: rapidsumudica 

viewscnt
Articole similare