Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A semnat deja, despre ce vorbim?”. Un nou transfer stelar la Al Nassr? Şumudică, dezvăluire în premieră! Un jucător de la PSG ar urma să i se alăture lui Ronaldo

”A semnat deja, despre ce vorbim?”. Un nou transfer stelar la Al Nassr? Şumudică, dezvăluire în premieră! Un jucător de la PSG ar urma să i se alăture lui Ronaldo
Comentarii

Marius Şumudică a vorbit despre un nou transfer la Al Nassr.

”Şumi” a dezvăluit că, portarul lui PSG, Keylor Navas, s-ar fi înţeles cu Al Nassr, echipa la care activează Cristiano Ronaldo. Conform antrenorului român, mutarea s-a oficializat, iar costaricanul a semnat deja contractul.

”Aseară a semnat”

”A venit şi Ronaldo, a venit şi Navas, aseară a semnat Navas, portar la Al Nassr, portarul de la PSG, despre ce vorbim?”, a declarat Marius Şumudică, la sosirea pe aeroport.

Astfel, Marius Şumudică ar urma să aibe un duel de lux cu Al Nassr, în luna aprilie, atunci când echipa sa, Al Raed, o va întâlni în campionat, pe cea a lui Ronaldo.

Navas, rezervă de lux la Paris

Eroul din poarta Costa Ricăi, de la Campionatul Mondial din 2014, nu a reuşit să se impună ca titular, Gigio Donnarumma fiind preferat în detrimentul fostului portar de la Real Madrid. 

Deocamdată, clubul saudit nu a oficializat mutarea lui Navas. Portarul lui PSG poate fi coechipier din nou cu Cristiano Ronaldo, după patru ani. 

Cei doi au împărţit vestiarul de pe Santiago Bernabeu timp de patru sezoane, din 2014 până în 2018, an în care lusitanul s-a despărţit de Real Madrid. Un sezon mai târziu, Navas a plecat de la Madrid, după ce Courtois a devenit titularul de drept, din poarta madrilenilor.

Keylor Navas, în vârstă de 36 de ani, joacă la PSG din 2019, echipă pentru care a bifat 52 de partide. Costaricanul este cotat de Transfermarkt la 5.000.000 de euro. De-a lungul carierei, Navas a mai jucat pentru Sapirssa, Albacete, Levante şi Real Madrid.

 

 

Afla mai multe despre: navassumudica 

viewscnt
Articole similare