Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko one-man-show. Reacţia lui Dugandzic după Rapid - Sepsi 3-0: ”Ştiam că o să fie greu, dar suntem cu un pas mai aproape”

Marko one-man-show. Reacţia lui Dugandzic după Rapid - Sepsi 3-0: ”Ştiam că o să fie greu, dar suntem cu un pas mai aproape”

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (28 de ani) a avut o prestaţie de gală la reluarea campionatului României. Graţie atacantului croat, Rapid a obţinut toate cele trei puncte din partida cu Sepsi, jucată în Giuleşti.

Marko one-man-show. Reacţia lui Dugandzic după debutul în 2023

La primul meci din 2023, Rapid a învins-o fără drept de apel pe Sepsi, scor 3-0, în etapa a 22-a din Superligă.

Eroul giuleştenilor a fost Marko Dugandzic, autorul unui hat-trick de senzaţie. Atacantul a început ca din tun anul şi a marcat în minutele 5, 13 şi 19.

La finalul jocului, acesta a fost extrem de mulţumit de prestaţia sa individuală, dar şi a echipei giuleştene în general.

”Sentimente uimitoare, victorie uimitoare obţinută în faţa fanilor. Ştiam că o să fie greu cu Sepsi. Suntem cu un pas mai aproape de play-off pentru că dacă Sepsi lua puncte aici, se apropia de noi.

Mingea este înăuntru, jucătorii vor semna pe ea. Au venit aici câţiva prieteni din Croaţia.  A fost un start de meci uimitor pentru mine si pentru echipă şi sunt foarte fericit”, a declarat atacantul croat, după meci.

Cu această triplă, Marko Dugandzic a ajuns la cota 12 în clasamentul marcatorilor din Superligă. Golgheter solitar este Andrea Compagno, de la FCSB, cu 13 reuşite.

Afla mai multe despre: rapiddugandzic 

viewscnt
Articole similare