Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu a făcut-o praf pe Sepsi: "Mai bine nu se prezentau, era tot 3-0. M-a dezamăgit!" | EXCLUSIV

Florin Răducioiu a făcut-o praf pe Sepsi: "Mai bine nu se prezentau, era tot 3-0. M-a dezamăgit!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, după Rapid - Sepsi 3-0, Florin Răducioiu (52 de ani) a făcut praf echipa lui Cristiano Bergodi. "Marele blond" a spus că mai bine nu se prezenta Sepsi şi scorul ar fi arătat la fel. Răducioiu a spus că evoluţia din Giuleşti ar trebui să-i dea de gând lui Bergodi.

Rapid a făcut instrucţie cu Sepsi, 3-0 în Giuelşti, într-un meci în care Marko Dugandzic a reuşit un hat-trick, iar evoluţia lui Sepsi l-a dezamăgit complet pe Florin Răducioiu. Expertul Orange Sport a spus că nu se aştepta la un asemenea scor pe tabelă.

Florin Răducioiu a făcut-o praf pe Sepsi: "Mai bine nu se prezentau, era tot 3-0. M-a dezamăgit!" | EXCLUSIV

Hat-trick-ul reuşit de Marko Dugandzic în 18 minute l-a făcut pe Florin Răducioiu să o "distrugă" pe Sepsi, la finalul meciului, în direct la Orange Sport. "Marele blond" s-a declarat foarte dezamăgit de prestaţia echipei din Covasna şi a spus că elevii lui Cristiano Bergodi mai bine nu se prezentau în Giuleşti.

Mai mult, Florin Răducioiu a avut un mesaj şi pentru Cristiano Bergodi: "A meritat victoria Rapidul, Sepsi m-a dezamăgit. Rapid a fost pragmatică, a ştiut să profite de greşelile echipei lui Bergodi. În repriza a doua a gestionat scorul într-o manieră inteligentă, italiană. E o dezamăgire foarte mare Sepsi. Are un merit mare, enorm, Rapidul. Sepsi mai bine nu se prezentau, pierdeau tot cu 3-0. Nu ne aşteptam la un asemenea scor, trebuie să-i dea de gândit lui Bergodi, Sepsi a fost dezastruoasă", a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Rapid - Sepsi 3-0, în Superligă

Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi OSK, scor 3-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii, în care toate cele trei goluri au fost înscrise de Marko Dugandzic.

Rapid a început perfect sezonul, iar în minutul 13 conduceau deja cu 2-0 pe Sepsi Sf. Gheorghe. Dugandzic a deschis scorul din pasa lui Kait, în minutul 5, iar în minutul 13 acelaşi Dugandzic a majorat diferenţa înscriind cu o lovitură de cap. În minutul 17, arbitrul Horaţiu Feşnic a consultat VAR-ul la o fază în care Dimitrov a atins mingea cu mâna în careu şi a acordat penalti. Dugandzic a transformat lovitura de pedeapsă şi a închis tabela la 3-0.

În partea secundă Sepsi şi-a schimbat atitudinea şi a avut mai multe ocazii, dar nu s-a mai înscris deşi Rapid a trimis de două ori mingea în bară.

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu (Sefer 82), Kait, Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 66), Ioniţă (Costache 60). ANTRENOR: Adrian Mutu

SEPSI OSK: Niczuly - Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas (A. Dumitrescu 46) – J. Rodriguez (I. Gheorghe 46), Păun (Bălaşa 83), C. Matei (Achahbar 62) – Rondon (Safranko 46), Tudorie, Ştefănescu. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Dugandzic 28 / C. Matei 20, Păun 40

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Bogdan Gheorghe - Iulian Dima

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Marius Badea

Observator: Eduard Dumitrescu

Afla mai multe despre: florin raducioiusepsirapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare