adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, lămuriri după înfrângerea cu Rapid: ”Sper că a fost un accident!”

Cristiano Bergodi, lămuriri după înfrângerea cu Rapid: ”Sper că a fost un accident!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi OSK, scor 3-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii, în care toate cele trei goluri au fost înscrise de Marko Dugandzic.

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Sepsi OSK, şi-a asumat vina pentru înfrângerea suferită vineri de echipa sa în Giuleşti, 0-3 cu Rapid.

”Sper că a fost un accident!” 

”O înfrângere dureroasă, îmi asum responsabilitatea. Antrenorul e primul vinovat de înfrângere. Din păcate nu am fost conectaţi la meci, nu ştiu, poate nu i-am făcut să înţeleagă că e un meci important. Era 3-0 şi asta nu trebuia să se întâmple. Sper că a fost un accident şi o să vedem pe viitor.

Ştiam că ar trebui să nu o luăm pe contraatac. Nu e vorba de posesie, dar ei au ales să stea în jumătatea lor, iar după am luat două goluri pe contraatac. Îmi asum reponsabilitatea şi mergem mai departe. 

Noi avem timp pentru a ne gândi la transferuri, o să vedem nu asta e o problemă acum. O să evaluăm lotul după această înfrângere. Poate e un accident, o să vedem meciul următor. Nu am intrat în meci.

E un rezultat dezastruos, dar mergem înainte fără să facem o tragedie. Nu e o problemă, trebuie să ne gândim la meciul următor şi să analizăm problemele de astăzi”, a spus Cristiano Bergodi. 

viewscnt
Articole similare