Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a anunţat un nou transfer la Rapid: "O să vină. Vrem să ne ajute acum!". Despre meciul cu Sepsi: "3-0 cred că spune totul"

Mutu a anunţat un nou transfer la Rapid: "O să vină. Vrem să ne ajute acum!". Despre meciul cu Sepsi: "3-0 cred că spune totul"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul meciului Rapid - Sepsi 3-0 şi a anunţat, printre altele, că urmează să vină un jucător în Giuleşti. În plus, "Briliantul" a spus că mai urmează, în perioada următoare, alte transferuri la Rapid.

Rapid a făcut instrucţie cu Sepsi, 3-0 în Giuelşti, într-un meci în care Marko Dugandzic a reuşit un hat-trick, iar Adrian Mutu a vorbit despre partidă şi a spus că "3-0 spune totul". Antrenorul şi-a felicitat jucătorii şi a spus cum crede că i-a surprins pe cei de la Sepsi.

Mutu a anunţat un nou transfer la Rapid: "O să vină. Vrem să ne ajute acum!". Despre meciul cu Sepsi: "3-0 cred că spune totul"

Victoria Rapidului cu 3-0 i-a oferit lui Adrian Mutu prilejul să-şi laude elevii. "Briliantul" a spus cum crede că i-a surprins pe adversarii de la Sepsi în meciul din Giuleşti. "Am avut un start foarte bun, băieţii au stat foarte bine. E meritul lor, au muncit, au câştigat dueluri multe. Probabil i-am surprins puţin că nu ne-am avântat peste ei, ştiind că avem în faţă o echipă care dacă are spaţii e foarte bună.

Mă bucur pentru el, pentru echipă, asta e treaba lui. Trebuie să marcheze, mă bucur că a reuşit să o facă.

Am jucat spectaculos, am avut intensitate. Ne-am apărat bine, băieţii merită felicitaţi. Giuleştiul e una dintre forţele noastre, cu publicul în spate se exprimă altfel echipa. Sunt împinşi de la spate. Cred că, pentru noi, jucând acasă, e o victorie importantă. 3-0 cred că spune totul", a spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

La flash-interviu, Adrian Mutu a anunţat un transfer care urmează să se perfecteze în perioada următoare, dar şi altele care vor urma: "Aşa cum spuneam, nu facem transferuri doar de dragul de a face. Ne gândim bine la ce jucători vrem să aducem. Vrem să ne ajute acum, nu la vară. Las clubul să facă anunţul, deocamdată o să vină unul. Ceilalţi sunt în negocieri. O să vedeţi, las clubul să spună", a spus Adrian Mutu.

Rapid - Sepsi 3-0, în Superligă

Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi OSK, scor 3-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii, în care toate cele trei goluri au fost înscrise de Marko Dugandzic.

Rapid a început perfect sezonul, iar în minutul 13 conduceau deja cu 2-0 pe Sepsi Sf. Gheorghe. Dugandzic a deschis scorul din pasa lui Kait, în minutul 5, iar în minutul 13 acelaşi Dugandzic a majorat diferenţa înscriind cu o lovitură de cap. În minutul 17, arbitrul Horaţiu Feşnic a consultat VAR-ul la o fază în care Dimitrov a atins mingea cu mâna în careu şi a acordat penalti. Dugandzic a transformat lovitura de pedeapsă şi a închis tabela la 3-0.

În partea secundă Sepsi şi-a schimbat atitudinea şi a avut mai multe ocazii, dar nu s-a mai înscris deşi Rapid a trimis de două ori mingea în bară.

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu (Sefer 82), Kait, Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 66), Ioniţă (Costache 60). ANTRENOR: Adrian Mutu

SEPSI OSK: Niczuly - Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas (A. Dumitrescu 46) – J. Rodriguez (I. Gheorghe 46), Păun (Bălaşa 83), C. Matei (Achahbar 62) – Rondon (Safranko 46), Tudorie, Ştefănescu. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Dugandzic 28 / C. Matei 20, Păun 40

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Bogdan Gheorghe - Iulian Dima

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Marius Badea

Observator: Eduard Dumitrescu

 

Afla mai multe despre: adrian muturapidtransfersepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare