Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! Adus de Becali, s-a săturat: "Nu vreau să mai continui!" | BREAKING NEWS

OUT de la FCSB! Adus de Becali, s-a săturat: "Nu vreau să mai continui!" | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a adus la FCSB nu mai e dorit la echipă, dar nici el nu mai vrea să rămână la club. S-a săturat de situaţia în care se află, a rupt tăcerea şi a anunţat că "nu vreau să mai continui" în tricoul "roş-albaştrilor".

FCSB îi face vânt lui Rachid Bouhenna, fundaşul central adus gratis în vară după ce algerianul s-a despărţit de CFR Cluj. Nici jucătorul nu mai suportă situaţia în care se află de când a fost transferat şi vrea să rupă contractul cu echipa lui Gigi Becali.

OUT de la FCSB! Adus de Becali, s-a săturat: "Nu vreau să mai continui!" | BREAKING NEWS

FCSB s-a despărţit deja de Bogdan Rusu, Marco Dulca, Radu Boboc sau Andrei Dumiter, însă "roş-albaştrii" se pregătesc de o altă despărţire. Mihai Stoica a anunţat, la Orange Sport, că Rachid Bouhenna este următorul jucător căruia i se pregăteşte rezilierea contractului.

La câteva zile după vorbele lui MM, Rachid Bouhenna a rupt tăcerea şi a anunţat că vrea, la rândul său, să plece de la echipă pentru că nu mai suportă situaţia în care se află.

"Eu încă sunt în vacanţă. Nu sunt cu echipa în cantonamentul din Turcia, nu sunt la echipa secundă, mă antrenez singur, iar pe 16 o să vin la club. Nu ştiu nimic momentan, n-am vorbit cu nimeni: Mihai Stoica, Mihai Pintilii sau patronul. Nu vreau să continui aici, nu-mi place situaţia în care mă aflu, e normal. Ei nu mă vor aici. Totuşi, nu e atât de simplu, sunt şi cu familia mea, copiii mei sunt la şcoală aici. Dacă aş fi fost doar eu, da, aş fi zis că plec în secunda doi. În ceea ce priveşte situaţia de la echipă până acum, nu am avut niciun conflict cu nimeni", a spus Rachid Bouhenna, potrivit playsport.ro.

Transferat gratis în vară, după ce s-a despărţit de CFR Cluj, Rachid Bouhenna a strâns doar 588 de minute în nouă meciuri jucate pentru FCSB, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Rachid Bouhenna în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rachid bouhenna fcsbfcsb rachid bouhennarachid bouhenna plecare fcsbfcsb plecare bouhenna 

viewscnt
Articole similare