Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 cluburi s-au plantat la "uşa" lui Zidane. Ce oferte are "Zizou"

3 cluburi s-au plantat la "uşa" lui Zidane. Ce oferte are "Zizou"
Comentarii

Zinedine Zidane (50 de ani) e liber de contract din 2021, când a plecat de la Real Madrid după ce a câştigat titlul cu echipa de pe "Santiago Bernabeu". 3 cluburi s-au plantat la "uşa" antrenorului francez cu oferte pentru a-l convinge să spună "da".

Postul de selecţioner al Franţei, pe care l-ar fi aşteptat "Zizou" a rămas în continuare ocupat de Didier Deschamps, astfel că Zinedine Zidane va trebui să mai aştepte pentru revenirea pe bancă. Totuşi, francezul nu duce lipsă de oferte

3 cluburi s-au plantat la "uşa" lui Zidane. Ce oferte are "Zizou"

Prelungirea contractului lui Didier Deschamps la naţionala Franţei până în 2026 a "demontat" o pistă pentru Zinedine Zidane. Presa din Franţa aştepta ca "Zizou" să fie selecţionerul naţioaneli "Cocoşilor galici" după Cupa Mondială din 2022, însă până la urmă i-a fost oferită continuitatea lui Deschamps.

Totuşi, chiar dacă a rămas pe din afară la postul de selecţioner, Zidane nu duce lipsă de oferte. Potrivit site-ului fichajes.net, "Zizou" e căutat de 3 cluburi importante din Europa.

Juventus - Aşa cum a mai scris, sursa citată insistă din nou pe ideea că Zinedine Zidane e dorit de Juventus, odată cu venirea noilor şefi de pe Allianz Stadium. Francezul e dorit pentru înlocuirea lui Max Allegri, care n-a reuşit să repete performanţele importante din primul mandat. Juve vrea să-l angajeze pe Zidane în vară şi să-i încredinţeze un nou proiect în Italia.

PSG - Interesată parcă din totdeauna de serviciile lui Zinedine Zidane, Parisul îl vrea pe francez pentru a fi liderul proiectului de pe Parc des Princes. Visul lui Zidane de a antrena naţionala Franţei s-a spulberat, astfel că ar putea fi atras de ideea de a lucra cu Messi, Mbappe sau Neymar, dar totul depinde de ce rezultate va obţine în Europa Christophe Galtier în acest sezon.

Tottenham - Interesul lui Spurs pentru Zidane e unul ciudat, având în vedere că îl are pe Antonio Conte, antrenor pe care s-a chinuit să-l convingă să semenze. Italianul îşi termină contractul cu Tottenham în vară, nu şi-a pus semnătura pe o nouă înţelegere, astfel că englezii au pus ochii pe Zidane. Tottenham e atrasă de "Zizou" pentru că antrenorul francez e un câştigător şi are experienţă la nivel înalt.

Zinedine Zidane e singurul antrenor din istoria fotbalului care a reuşit să câştige Liga Campionilor de trei ori la rând.

Afla mai multe despre: zinedine zidanejuventustottenhampsgoferte 

viewscnt
Articole similare