Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nicolae Dică, back in business!

ULTIMA ORĂ | Nicolae Dică, back in business!

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) e aproape de revenirea în Superligă. Liber de contract după plecarea de la FCSB, Dică "va veni" la o nouă echipă.

Plecat de la FCSB după o înfrângere cu U Cluj, Nicolae Dică e aproape să bată palma cu o nouă echipă. Un oficial din Superligă a recunoscut că Dică negociază pentru preluarea echipei şi că "va veni" la club.

ULTIMA ORĂ | Nicolae Dică, back in business!

Al doilea mandat la lui Nicolae Dică la FCSB a fost unul scurt şi s-a încheiat după doar trei luni, dar antrenorul a avut timp să bifeze o performanţă pe bancă "roş-albaştrilor", calificarea echipei în grupele Conference League. Liber de contract după ce s-a despărţit de FCSB, Dică e aproape să preia o altă echipă din Superligă.

Constantin Stancu, directorul executiv al CS Mioveni, a anunţat că există negocieri cu Nicolae Dică pentru preluarea echipei argeşene şi că "în cele din urmă va veni". „Au fost discuţii cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni şi cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru”, a spus Constantin Stancu, conform ProSport.

CS Mioveni i-ar fi accceptat, conform sursei citate, toate condiţiile lui Nicolae Dică pentru ca antrenorul să spună "da". În 21 de etape, CS Mioveni a reuşit o singură victorie şi, în mod normal, nu se mai poate salva direct de la retrogradare, dar are şansa barajului.

Nicolae Dică a jucat pentru CS Mioveni în 2011.

Afla mai multe despre: nicolae dicacs miovenisuperliga 

viewscnt
Articole similare