Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Ovidiu Burcă după ce jucătorii lui Dinamo l-au acuzat că a minţit: ”Eu am luptat mereu pentru drepturile lor!”

Explicaţiile lui Ovidiu Burcă după ce jucătorii lui Dinamo l-au acuzat că a minţit: ”Eu am luptat mereu pentru drepturile lor!”

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă a oferit mai multe explicaţii, după ce jucătorii l-au numit ”mincinos”.

Dinamo înregistrează în continuare episoade unice în istoria sa. Jucătorii săi au intrat în grevă şi au refuzat să se antreneze după ce nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni.

Situaţia l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă. Antrenorul lui Dinamo a avut un discurs foarte dur la adresa celor care au ales această formă de protest. Mai mult decât atât, după declaraţiile antrenorului, anumiţi jucători au spus că minte şi că dezvăluie doar jumătate de adevăr. 

Atacantul Vasile Buhăescu (34 de ani), portarul Ştefan Fara (21 de ani) şi fundaşul Alin Dudea (25 de ani) au plecat deja de la Dinamo. Buhăescu este cel care l-a atacat public. 

Sâmbătă, au venit şi explicaţiile lui Ovidiu Burcă. El recunoaşte că are o relaţie bună cu jucătorii şi că mereu a luptat pentru drepturile fotbaliştilor. 

”Eu am luptat mereu pentru drepturile lor!”

”Vreau să-mi cer scuze pentru faptul că, la ultima conferinţă de presă, am plecat. Eram prea aprins şi am considerat că mai bine plec, decât să vorbesc nu ştiu ce prostii.

Atmosfera în vestiar e una bună, poate fi şi mai bună. O să lucrăm la lucrul ăsta, să construim din nou acest spirit care ne-a adus aproape de play-off. Prin asta ne-am ridicat, prin foarte multă disciplină, multă coeziune.

Am văzut că foarte multă lume a vorbit despre acea conferinţă. Relaţia mea cu jucătorii este una bună. Ne cunoaştem mai bine, chiar dacă a fost un moment mai tensionat. Consider că din această situaţie vom ieşi mult mai puternici.

S-au făcut multe discuţii pe tema banilor. Eu am luptat mereu pentru drepturile jucătorilor şi le-am oferit toată dragostea mea. Niciodată n-a fost în intenţia mea să nu las jucătorii să aibă punct de vedere, să aibă personalitate, curaj să spună ceea ce gândesc. Doar le-am cerut o păsuire!

Ştiu că foarte multă lume m-a acuzat că nu sunt corect, au început să facă teorii de leadership. Ăsta sunt, nu vreau să fiu politically correct, nu vreau să mulţumesc pe nimeni. Am o relaţie foarte bună cu jucătorii mei.

S-au reziliat contractele pentru că, din punct de vedere sportiv, nu mai credeam în acei jucători. Atâta tot! Îmi place să lucrez cu un anumit tip de jucător şi nu mă ascund. Asta e fost decizia mea. Sper să avem linişte în continuare şi să ne concentrăm pe obiectiv, acela de a intra în play-off”, a spus Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: dinamo-ovidiu burcă-liga 2 

viewscnt
Articole similare