Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lupii galbeni", bulversaţi după înfrângerea cu CS Mioveni! "O mare parte din vină o port eu. Vorbim despre play-off când nu câştigăm cu ultima clasată?"

"Lupii galbeni", bulversaţi după înfrângerea cu CS Mioveni! "O mare parte din vină o port eu. Vorbim despre play-off când nu câştigăm cu ultima clasată?"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Petrolului Ploieşti, Nae Constantin, a comentat rezultatul surprinzător din prima etapă a anului, în Superligă.

Nae Constantin, după CS Mioveni - Petrolul Ploieşti 1-0, în Superligă

CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă. A fost prima victorie a echipei CS Mioveni după patru luni şi jumătate. Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată.

Rezultatul şi prestaţia fotbaliştilor de la Petrolul l-au uimit pe Nae Constantin, care a recunoscut că este printre vinovaţii rezultatului de la Mioveni. 

"Ne-am crezut învingători şi o mare vină o port şi eu, că nu i-am motivat suficient. Ne-am întâlnit cu situaţia asta şi în tur cu Mioveni. Nu am revenit azi şi e o victorie importantă a Mioveniului. Sunt surprins de atitudinea noastră, nimic din ce am pregătit nu am văzut în jocul nostru. Ne surprinde neplăcut. De luni, la muncă, greul de abia acum începe. 

Am crezut că nu contează absenţele noastre, dar din păcate ne lipsesc jucători. E greu să vorbim despre întărirea lotului, dar îngrijorat sunt. Azi nu ne-a ieşit nimic. 

Nu aş vrea să vorbesc despre play-off. Vorbim despre play-off când nu câştigăm cu ultima clasată? Sunt surprins şi i-am văzut altfel, chiar şi pe nou-veniţi i-am văzut altfel, pe toţi, în pregătire", a declarat Nae Constantin. 

De asemenea, Nae Constantin a dat de înţeles că nu s-ar putea împotrivi transferului lui Valentin Ţicu, fundaş stânga care ar putea fi transferat de Universitatea Craiova. 

"Aş prefera să rămână Ţicu, dar nu depinde de mine. Ştie toată lumea situaţia clubului", a adăugat antrenorul de la Petrolul Ploieşti. 

Afla mai multe despre: petrolulmiovenisuperliga 

viewscnt
Articole similare