Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Max Allegri după ce Juventus a fost depunctată: ”Nu sunt în stare să analizez!”

Decizia lui Max Allegri după ce Juventus a fost depunctată: ”Nu sunt în stare să analizez!”

Juventus

Comentarii

Juventus a fost depunctată cu 15 puncte pentru fraudă contabilă, a anunţat vineri Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal. Antrenorul Max Allegri a declarat că va rămâne alături de jucătorii săi.

Massimiliano Allegri a declarat că va rămâne antrenorul ”Bătrenei Doamne” până la sfârşitul contractului, în ciuda faptului că echipa traversează o perioadă dificilă.

El a subliniat că un antrenor trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să dea dovadă de tărie de caracter mai ales în astfel de momente, când totul este incert.

De asemenea, tehnicianul a spus că nu este în măsură să analizeze daca este drept că Juventus a fost depunctată cu 15 puncte, însă a afirmat că situaţia trebuie să fie acceptată.

”Nu sunt în stare să analizez!”

”Sunt antrenorul lui Juventus şi voi rămâne antrenorul lui Juventus. Doar dacă nu mă dau afară. În timpuri grele trebuie să fii bun, să iei responsabilitate. Când lucrurile merg bine, suntem toţi buni.

Nu sunt în stare să analizez severitatea celor 15 puncte depunctate. Singurul lucru este ăsta: trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat ieri”, a spus Max Allegri, potrivit GOAL.

Max Allegri are contract cu Juventus până la finalul lui iunie 2025. 

Juventus a fost depunctată cu 15 puncte de către Curtea de Apel din cadrul Federaţiei, deşi procurorul federal Giudeppe Chine solicitase iniţial doar nouă puncte.

Totodată, au fost anunţate şi suspendările pentru foştii sau actualii conducători ai lui Juventus: doi ani şi şase luni pentru Fabio Paratici, doi ani pentru Andrea Agnelli şi Maurizio Arrivabene, un an şi patru luni pentru Federico Cherubini şi opt luni pentru Pavel Nedved.

Astfel, Juventus ajunge de la 37 de puncte (locul 3), la 22 de puncte (poziţia 11), însă clubul italian poate alege să facă apel la CONI.

Afla mai multe despre: juventus-max alegri 

viewscnt
Articole similare