Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Croitoru a semnat şi va juca în Superligă. Cu cine s-a înţeles fiul lui Marius Croitoru

David Croitoru a semnat şi va juca în Superligă. Cu cine s-a înţeles fiul lui Marius Croitoru

Superliga

Comentarii

David Croitoru va juca pentru FC Argeş.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului piteştean.

 

”Bine ai venit, David Croitoru!

Clubul nostru a perfectat cel de-al optulea transfer din această iarnă.

FC Argeş a ajuns la un acord până la sfârşitul acestui sezon competiţional cu jucătorul David Croitoru. Fotbalistul în vârstă de 19 ani evoluează ca mijlocaş central, însă poate fi folosit şi ca mijlocaş ofensiv. FC Botoşani şi FC U Craiova sunt echipele la care David a mai evoluat până acum în carieră.

În perioada 2019-2022, Croitoru a îmbrăcat tricoul moldovenilor în 20 de partide, iar în prima parte a acestei ediţii de campionat a bifat un singur meci pentru olteni.

Clubul nostru îi doreşte evoluţii cât mai bune şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-violet”, a scris site-ul oficial al clubului.

Croitoru Jr, din nou sub comanda tatălui său

Este pentru a treia oară când Marius Croitoru îşi va antrena fiul. Cei doi au mai colaborat, din postura de antrenor-jucător la FC Botoşani, între 2019 şi 2021, dar şi la FCU Craiova, în 2022.

În vârstă de 19 ani, David Croitoru a evoluat doar nouă minute în acest sezon, în partida câştigată de FCU Craiova pe terenul Ripensiei Timişoara, în Cupa României.  În total, Croitoru Jr a bifat 19 partide în Superliga României, toate în tricoul lui FC Botoşani. 

 

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare