Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis şi-a pierdut cumpătul şi a lovit cu pumnul tunelul stadionului! Situaţie tensionată după ce Universitatea Craiova a pierdut cu FC Botoşani | VIDEO

Arlauskis şi-a pierdut cumpătul şi a lovit cu pumnul tunelul stadionului! Situaţie tensionată după ce Universitatea Craiova a pierdut cu FC Botoşani | VIDEO
Comentarii

Giedrius Arlauskis (35 de ani) a fost titular în înfrângerea Universităţii Craiova din deplasare cu FC Botoşani, scor 0-1, iar portarul lituanian şi-a pierdut cumpătul la final.

Arlauskis a lovit cu pumnul în tunelul stadionului după FC Botoşani - Universitatea Craiova 1-0

Primul meci al lui Eugen Neagoe pe banca Universităţii Craiova s-a terminat rău pentru olteni. FC Botoşani a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0, în Superligă, iar anul a început cu stângul pentru echipa care încă speră să întrerupă supremaţia lui CFR Cluj. 

Mailat a marcat singurul gol al meciului, în minutul 36, iar oaspeţii au încercat în zadar să egaleze. 

Spre final şi după fluierul de final al arbitrului Radu Petrescu nervii au cedat din partea alb-albaştrilor. 

Cu două minute înainte de finalul partidei, Giedrius Arlauskis s-a enervat după ce mingea a ajuns greu la el, pentru a fi repusă în joc. 

După fluierul de final, portarul lituanian şi-a împărţit câteva cuvinte dure cu gazdele, iar portarul a fost prins la mijloc. 

El a părăsit grupul care s-a strâns în jurul său, iar pe tunel a cedat. 

Giedrius Arlauskis a lovit, nervos, cu pumnul tunelul stadionului din Botoşani şi a fost surprins în timp ce ţipă spre un om de ordine. 

Situaţia tensionată a persistat pe gazon şi după plecarea la vestiare a portarului, iar centralul Radu Petrescu a acordat un cartonaş roşu, dar şi un cartonaş galben pentru Alexandru Creţu. 

 

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisfc botosani universitatea craiovagiedrius arlauskis loveste cu pumnul 

viewscnt
Articole similare