Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ce a scos din buzunar o rezervă de la Universitatea Craiova la Botoşani: "Incredibil. Ştiam că în principiu nu-l ai pe bancă"

VIDEO Ce a scos din buzunar o rezervă de la Universitatea Craiova la Botoşani: "Incredibil. Ştiam că în principiu nu-l ai pe bancă"
Comentarii

Un moment petrecut în urmă cu câteva luni în Superligă s-a repetat la meciul FC Botoşani - Universitatea Craiova, în Superligă, în prima etapă din 2023. Atunci, expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a comentat amuzat, apoi serios momentul.

Ce a scos din buzunar Raul Silva pe banca de rezerve, în FC Botoşani - Universitatea Craiova

FC Botoşani şi Universitatea Craiova au jucat primul meci oficial din 2023 în Moldova. Duelul din Superligă e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Echipa antrenată de Flavius Stoican a reuşit să preia conducerea încă din prima repriză, atunci când Mailat a marcat în minutul 36, spre dezamăgirea lui Eugen Neagoe, aflat la primul meci pe banca noii echipe. 

La două minute distanţă, o cameră care a transmis partida a fost orientată spre banca de rezerve a Universităţii Craiova, acolo unde Rivaldinho, Raul Silva, Cîmpanu şi Işfan încercau să se protejeze cum pot mai bine de frigul de la Botoşani. 

În imaginile surprinse, Raul Silva a fost văzut cum a scos un telefon din geacă, pe care a încercat să-l ascundă cum a putut mai bine. După o scurtă privire în dispozitiv, fundaşul central brazilian l-a băgat înapoi în buzunar. 

"Incredibil. Ştiam că în principiu nu ai telefonul la tine pe bancă", a spus comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu. 

Considerat un transfer reuşit, Raul Silva, în vârstă de 33 de ani, a pierdut locul de titular în ultimele luni. În total, brazilianul are 17 meciuri în tricoul Universităţii Craiova. 

Mihai Stoica, amuzat şi apoi serios după ce a văzut un caz asemănător: "Trebuie seriozitate"

Un moment similar a avut loc în septembrie 2022. Atunci, Ştefan Blănaru s-a uitat pe telefon, după ce a fost schimbat dintr-un meci Sepsi - CS Mioveni

”Poate a primit mesaj RO-ALERT (n.r. - râde). Chiar am văzut, recent, nişte copii de mingi care se jucau în pauză şi între timp stăteau şi pe telefon... Incredibil. 

Mi se pare ceva foarte grav... Totuşi faci parte din organizarea meciului, trebuie seriozitate. E simpatică doar pentru că au câştigat”, a declarat MM Stoica, la acel moment, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: telefon raul silvaraul silvauniversitatea craiovafc botosani universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare