Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul de la Universitatea Craiova a explicat înfrângerea cu FC Botoşani: ”Suntem o echipă puternică şi putem învinge orice adversar!”

Secundul de la Universitatea Craiova a explicat înfrângerea cu FC Botoşani: ”Suntem o echipă puternică şi putem învinge orice adversar!”
Comentarii

Echipa FC Botoşani a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia CS Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci al etapei a 22-a din Superligă.

Gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 35, când Mailat a înscris la o minge respinsă de Roguljic.

După finalul meciului, jucătorii olteni au protestat, iar arbitrul Radu Petrescu i-a dat un cartonaş galben lui Creţu şi au mai rămas câteva minute pe teren înainte de a pleca la vestiare.

Eugen Neagoe nu a putut sta pe banca oltenilor. Craiova a întâmpinat probleme cu înregistrarea contractului, după ce antrenorul a plecat de la U Cluj. Astfel, după meci a oferit declaraţii secundul Stancu Ionuţ. 

”Suntem o echipă puternică şi putem învinge orice adversar!”

”A fost greu să revenim pe parcurs. Mereu Botoşani este o echipă montată în jocurile de acasă şi toate jocurile nu au fost uşoare.

În toate jocurile pentru noi nu a fost uşor, încercăm să pregătim totul cât mai bine. Noi avem jucători foarte valoroşi în lot, suntem o echipă puternică şi putem învinge orice adversar”, a spus Stancu Ionuţ, antrenor secund la Universitatea Craiova. 

FC Botoşani a acumulat 24 de puncte şi este pe locul 10, în timp ce CS Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-fc botoşani-superligă 

viewscnt
Articole similare