Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce echipe din Superligă crede Panduru că vor retrograda direct la finalul sezonului: ”Au jucători care doar încurcă” | VIDEO EXCLUSIV

Ce echipe din Superligă crede Panduru că vor retrograda direct la finalul sezonului: ”Au jucători care doar încurcă” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat lupta împotriva retrogradării din Superligă. În dialog cu moderatorul Dan Udrea, expertul a dezbătut ce formaţii pot ajunge direct în al doilea eşalon al României, fără să aibă măcar şansa de a se salva la baraj.

Victoria lui CS Mioveni de la debutul lui Nicolae Dică, doar a doua din acest sezon al Superligii pentru trupa argeşeană, i-a dat speranţe ultimei clasate că se poate salva de la retrogradare.

După ce a afirmat că noua echipă a lui Dică poate deveni ”o problemă mare pentru toată lumea”, Basarab Panduru a analizat, în dialog cu Dan Udrea, lupta împotriva retrogradării.

”Au jucători care doar încurcă”

În ciuda rezultatului pozitiv obţinut de CS Mioveni, cei doi nu îi dau foarte mari şanse echipei argeşene de a se salva de la ultimele două locuri până la finalul stagiunii.

Pentru cealaltă poziţie care duce direct în eşalonul secund, ”bătălia” se dă între mai multe formaţii, în opinia experţilor, UTA Arad, U Cluj, FC Botoşani şi Chindia Târgovişte.

Dintre acestea, echipele pregătite de Toni Petrea şi Laszlo Balint sunt cele care îi ridică lui Panduru cele mai mari semne de întrebare.

Ce formaţii din Superligă crede Panduru că vor retrograda direct la finalul sezonului

Acum... bine, e prima etapă din anul ăsta, dar cine ţi se pare că ar putea să termine la sfârşitul campionatului pe ultimele două locuri? Ok, e foarte greu, ştiu, dar aşa, ce lot, ce antrenor, ce atmosferă, cum joacă acasă, afară.

Toate lucrurile astea luate, care crezi că ar fi? (n.r. pe Mioveni nu ai cum să nu o zici) Nu ai cum, da. Să înceapă aşa acum, şase victorii la rând, se poate, dar nu e uşor, dar trebuie să o bagi acolo.

(n.r. între Botoşani şi Chindia aş zice) UTA crezi că? (n.r. UTA nu cred, are lot bun) U Cluj are lot bun? (n.r. da, nu ţi se pare că are lot peste Chindia?) Mi se pare că sunt jucători acolo cu experienţă, Chipciu, Miron.

Dar mi se pare că sunt şi unii care doar încurcă. La UTA, nu ştiu... prea de la începutul campionatului e aşa (n.r. gesticulează oscilaţii), nu ştii care e traseul. Nu mai ştii acum nimic nici de Chindia.

Da? Nu mai ştii. Care a început foarte bine, după care vreo şapte-opt meciuri fără victorie, nu mai ştii de unde să îi iei.  E o mare problemă acolo”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare