Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru un fotbalist din Superligă: ”A semnat”. Din lupta împotriva retrogradării, a ajuns să se bată pentru titlu în România!

Transferul carierei pentru un fotbalist din Superligă: ”A semnat”. Din lupta împotriva retrogradării, a ajuns să se bată pentru titlu în România!galerie foto

Superliga

Comentarii

Ajuns în ultimele şase luni de contract, Philip Otele (23 de ani) a semnat deja cu CFR Cluj, dar campioana face eforturi pentru a rezolva venirea nigerianului încă de pe acum, fără a fi nevoită să aştepte până la vară, când îi va expira înţelegerea cu UTA Arad.

La fel cum a procedat şi cu Roger în urmă cu un an, CFR Cluj i-a dat o lovitură dură UTA-ei Arad, reuşind să îi ”fure” unul dintre cei mai valoroşi jucători, după ce acesta ajunsese în ultimele luni de contract.

Cazurile Philip Otele şi Roger sunt atât de asemănătoare încât ridică semne de întrebare în legătură cu cum a permis conducerea UTA-ei să se repete incidentul neplăcut din ultimul sezon.

Transferul carierei pentru Philip Otele

În orice caz, patronul clubului arădean a confirmat că Otele a semnat deja un precontract cu CFR, dar, la fel ca în februarie 20222, campioana nu doreşte să aştepte până la vară.

Alexandru Meszar a confirmat pierderea UTA-ei, dar a afirmat că nigerianul nu va pleca de pe acum, sugerând că, indiferent cât oferă CFR pentru a îl aduce din această iarnă pe Otele, arădenii vor refuza.

Clubul i-a propus prelungirea contractului de anul trecut, insistând pentru el, el pe diferite motive tot a refuzat. Până la urmă ne-am înţeles la o sumă pe care a refuzat-o înainte să o semneze.

De la 1 ianuarie regulamentul i-a permis să semneze cu un alt club, ce s-a şi întâmplat. Am fost informat, conform regulamentului. Clubul CFR ne-a informat că a semnat contract începând cu noul sezon competiţional”, a declarat Alexandru Meszar, pentru Prima Sport.

UTA vrea să păstreze jucătorul până în vară, CFR îl doreşte de acum

Totuşi, patronul campioanei nu este de aceeaşi părere cu omologul său de la Arad. Nelu Varga a anunţat că plănuieşte să încheie campania de transferuri din această iarnă cu Otele.

Implicit, finanţatorul CFR-ului a dat de înţeles că va face eforturi pentru a se înţelege cu UTA şi a îl aduce pe fotbalistul nigerian în Gruia până la finalul actualei perioade de mercato.

Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a spus Nelu Varga, pentru Fanatik.

Singura echipă profesionistă de fotbal pe care a mai reprezentat-o Otele în cariera sa este Kauno Zalgiris, din Lituania, acesta evoluând anterior doar la nivel de amatori în Anglia.

Aşadar, din a se lupta împotriva retrogradării alături de UTA Arad, Philip Otele va ajunge în bătălia pentru titlu la CFR.

Afla mai multe despre: philip otele 

viewscnt
Articole similare